Punaisella Sohvalla livelähetys joka perjantai klo 18.00-19.00

Filosofian Akatemian oma maksuton livelähetys “Punaisella Sohvalla” on täysin uusi ja uniikki talk show, jossa käsitellään Korona-epidemian esille nostamia tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä meidän tavallisten ihmisten näkökulmasta.

Maailmaa on kohdannut kriisi, joka vaikuttaa jokaiseen meistä vähintään välillisesti. Mielessä pyörii tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä – huolta, pelkoa ja epätietoisuutta. Toisaalta koemme myös tarvetta kantaa oma korsi kekoon ja rakentaa yhdessä uutta.

Uuden ja paremman työelämän asiantuntijoina haluamme tarjota osaamistamme kaikkien suomalaisten hyödynnettäväksi ja tuoda toivoa, tukea ja rakkautta jokaisen kotisohvalle. “Punaisella Sohvalla” käsittelee työelämään eri tavoin liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä ymmärrettävästi ja inhimillisellä lämmöllä. Joka viikko käsittelemme puhututtavaa ajankohtaista teemaa yhdessä Filosofian Akatemian asiantuntijan ja kutsuvieraan kanssa.

Lähetys on vuorovaikutteinen – keskustelu muiden kanssa onnistuu koko lähetyksen ajan chat-palstalla.


Menneiden Punaisella Sohvalla jaksojen tallenteisiin voit tutustua alta löytyvistä Youtube- ja Soundcloud-linkeistä:

17.4. ”Resilienssi eli muutoskyvykkyys”, vieraana resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam.

24.4. ”Palautuminen ja psykologisen kestävyyden ja toimintakyvyn vahvistaminen”, vieraana psykoterapeutti Henriika Maikku.

8.5. ”Tulevaisuuden taidot ja Inhimillinen vallankumous”, vieraana futuristi Perttu Pölönen

15.5. ”Älykäs intuitio”, vieraana intuitiotutkija Asta Raami

22.5. ”Ihmiskeskeisen työn vallankumous”, vieraana uuden työn puuhanainen Karoliina Jarenko

29.5. ”Rakkaus – kontrolloimaton tasapainon tila”, vieraana tutkija-kirjailija Keiju Vihreäsalo

5.6. ”Flow-tila”, vieraana flow-asiantuntija Jussi Venäläinen

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.