Maija Tiitinen

Ihmiset

Maija Tiitinen

Maija Tiitinen (DI) on Filosofian Akatemian operatiivinen johtaja. Lisäksi hän vastaa Filosofian Akatemiassa myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta yhdessä myyntitiimin kanssa. Hän haluaa levittää paremmaksi muuttuvan työelämän ilosanomaa koko Suomeen. Luolasukellusta harrastava Maija on lukenut sivuaineena johtamista ja organisaatioiden kehittämistä sekä tehnyt diplomityönsä työnjohtotyöstä. Aiempi kokemus erilaisissa esihenkilötehtävissä auttaa häntä ymmärtämään erityisesti johtamiseen ja esihenkilötyöhön liittyviä haasteita.

Erityisosaamisalueet:

  • Myynti ja asiakkuudenhallinta
  • Johtaminen ja esihenkilötyö
  • Oman työn johtaminen
+358 50 576 9230 maija.tiitinen@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

Artikkelit

Esihenkilöltä odotetaan valmiita ratkaisuja, mutta onko niiden antaminen aina paras valinta?

Operatiivinen johtajamme Maija Tiitinen pohtii, kumpi on johtamisen näkökulmasta kestävämpi ratkaisu: pyrkiä ratkaisemaan mahdollisimman paljon työntekijöiden ongelmia vai auttaa heitä löytämään ratkaisut itse. Hän lähestyy aihetta reflektoimalla sitä henkilökohtaiseen kokemukseensa esihenkilönä toimimisesta erilaisissa organisaatioissa.

Miltä kiire tuntuu?

Mistä varhaisista merkeistä voi tunnistaa itse, jos oma työkuorma alkaa kasvaa kestämättömäksi? Miten työkuormaa voi helpottaa itse?

Kun kollega tölväisee, kenen vastuu on puuttua?

Maija Tiitinen

Tekemisen riemua – 4 vinkkiä vaikuttavaan digikohtaamiseen

Operatiivinen johtajamme Maija Tiitinen osallistui Learning at Work -verkoston järjestämään etätapahtumaan ja kertoo yllättyneensä positiivisesti siitä, kuinka hyvin Open Space -menetelmä toimi virtuaalisessa, yli sadan ihmisen tapahtumassa. Toimiva työskentelyalusta ja hyvin organisoitu ohjelma ovat sujuvan virtuaalitapahtuman perusta. Tiitinen jakaa blogissaan lisäksi vinkkejä siihen, miten etätapahtumiin osallistumisesta voi osallistujan näkökulmasta tehdä energisoivan ja inspiroivan kokemuksen.

Päivä jona arki muuttui

Filosofian Akatemian operatiivinen johtaja, Maija Tiitinen kirjoittaa aidosti ja henkilökohtaisesti niistä ristiriitaisista tunteista sekä haastavista ajoista, joita maailman nopea muutos on tuonut mukanaan viime viikkojen aikana.

Motivaatio ja palkitseminen blogi

Mitä haittaa palkitsemisesta on motivaation näkökulmasta?

Maija Tiitinen

Kaikki artikkelit

“Maija on sitä ihmistyyppiä, joka tarttuu tuumasta toimeen ja saa asiat tapahtumaan. Hänessä yhdistyvät harvinaisella tavalla kyky keskustella ja tarkastella asioita monesta näkökulmasta sekä insinöörimäinen taito löytää ongelmiin ratkaisut. Hersyvällä naurulla varustettu tehopakkaus!”

Tytti Kokko