Ihmiset

Minna Janhonen

Minna Janhonen (VTT; dos.) on tutkijataustainen organisaatiokehittäjä, jonka intohimona on luotsata ihmisiä ja organisaatioita sujuvaan ja merkitykselliseen yhdessä tekemiseen.

Minnan laajan asiantuntijuuden ytimessä ovat resilienssiin eli muovautumiskyvykkyyden kehittämiseen liittyvät kysymykset. Minnan avulla useiden organisaatioiden kriisit on onnistuttu kääntämään mahdollisuuksiksi ja samalla muutoskyvykkyyden kehittäminen on rakennettu pysyväksi osaksi organisaation uutta arkea.

Minna on perehtynyt myös itseohjautuvien tiimien ja ryhmien toimintaan. Hän on tehnyt väitöskirjan siitä, miten tiimit voivat toimia yhtenäisemmin. Tiimityön maailma on tullut hänelle tutuksi myös ketterien toimintamallien, kuten SAFe-kehyksen, kautta. Johtamisen perspektiivistä hän on perehtynyt erityisesti valmentavan esimiestyön kysymyksiin.

Erityisosaamisalueet:

  • Resilienssi
  • Tiimityö
  • Valmentava esimiestyö
+ 358 40 508 2472 minna.janhonen@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

”Elämäniloa, elämänkokemusta vahvalla asiakasta palvelevalla otteella tarjoaa meidän Minna. Resilienssin ja muutoksen hellä ohjaaja ja datan kova murskaaja. Meidän Minna.”

Peter Jung