Ihmiset

Nick Ahleskog

Nick Ahleskog (YTM) on itseohjautuvuuden ja innovointikyvykkyyden asiantuntija. Nick on kehittänyt useita organisaatioita kohti itseohjautuvampaa työskentelyä, ja on taitava konseptoimaan hankkeita, mutta myös ravistelemaan vallitsevia rakenteita. Nick vaatii aina ensimmäiseksi vastauksen kysymykseen miksi ennen kuin yhdessä asiakkaan kanssa miettii, mitä pitäisi tehdä ja miten. Johtoryhmien, esihenkilöiden ja tiimien kanssa työskennellessä hän muistuttaa usein kokonaiskuvasta: työn pitää olla sekä mielekästä, järkevää että taloudellisesti kannattavaa.

Filosofian Akatemialla Nick fasilitoi organisaatioille yhteiskehittelyä ja auttaa asiakkaita kehittymään itseohjautuvammiksi. Hän työskentelee sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Erityisosaamisalueet:

  • Organisaatiokehitys
  • Itseohjautuvuus
  • Innovaatiotoiminta
+358 50 331 9091 nick.ahleskog@filosofianakatemia.fi Kotisivu Twitter LinkedIn

“Nick on tuonut Filosofian Akatemiaan suuren annoksen kansainvälisyyttä, iloa sekä energiaa. Nickin kanssa ajatuksista ja ideoista siirrytään hyvin nopeasti toteutukseen. Väsymyksen ja epätoivon hetkinä hänen positiivisuus, tarmo ja tuki auttavat toisia pääsemään pois murheen alhosta kohti toimivia ratkaisuja.”

Reima Launonen