Ihmiset

Sonja Strömsholm

Sonja Strömsholm on sisäiseen motivaatioon, aikaansaamiseen, yhteisöllisyyden rakentamiseen ja valmentavaan johtamiseen erikoistunut kasvatustieteilijä, valmentaja ja sertifioitu Business Coach. Sonjalla on yli kymmenen vuoden kokemus työn mielekkyyden kehittämisestä usean sadan eri organisaation kanssa. Hän on työskennellyt valmentajana, konsulttina, henkilöstö- ja työkykyasiantuntijana, projekti-, kehitys- ja myyntipäällikkönä sekä esihenkilönä useissa eri kokoisissa organisaatioissa, ja tuntee hyvin vaativan asiantuntijatyön haasteet.

Sonjan valmennukset tunnetaan innostavina, tunnevoimaisina ja konkreettisina kokonaisuuksina, joiden opit ja välineet on helppo ottaa käyttöön välittömästi. Sonjaa kiinnostaakin erityisesti arjen mikromuutosten mahdollistaminen kaikille valmennettavilleen.

Erityisosaamisalueet

  • sisäinen motivaatio
  • aikaansaaminen ja oman työn hallinta
  • yhteisöllisyyden rakentaminen ja positiivinen vuorovaikutus
  • valmentava johtaminen ja esihenkilötyö
  • hybridityö
+358 50 303 0894 sonja.stromsholm@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

”Sonja on äärimmäisen empaattinen ja lämmin ihminen. Hänen seurassaan kokee tulevansa kuulluksi ja nähdyksi ainutlaatuisella tavalla. Sonjalla on myös laaja osaaminen myynnistä ja coachingista aina johtamisen ja tietotyön tapojen kehittämiseen, joten kyseessä on todellinen työelämän parantamisen helmi!”

Tytti Kokko