Tiesitkö, että…

Innostunut ihminen on 16% tuottavampi!

Jälkiteollinen työ on luovaa ongelmanratkaisua, yhdessä. Luovuus kukoistaa silloin, kun ihmiset voivat kokea merkityksellisyyttä ja innostusta työssään.

Työn tekemisen siirtyessä suorittamisesta arvon tuottamiseen tarvitaan uudenlaisia johtamiskeinoja. Nämä tukevat työntekijöiden itseohjautuvuutta, innostusta sekä kulttuuria, joka kannustaa yhdessä tekemiseen.

Modernissa työelämässä jatkuvan oppimisen merkitys korostuu. Sisäisesti motivoituneet työntekijät ovat halukkaampia oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan. Kun sisäinen motivaatio, draivi, yhdistetään oppimiseen, syntyy myös tulosta.

Spreitzer ja Porath ovatkin tutkimuksissaan osoittaneet, että kukoistavat työntekijät – jotka ovat sekä energisiä että kokevat oppivansa – ovat paitsi 16-27% tuottavampia, myös 32% sitoutuneempia työpaikkaansa!

Pipelife Finlandin tehtaanjohtaja Mika Pälvilän sanoin, johtajan tehtävä ei ole motivoida, vaan luoda organisaatioon olosuhteet, jotka mahdollistavat innostuksen.

Innostuksen johtaminen on uuden työn kovin ydin!

Lähteet

Porath, C., Spreitzer, G., Gibson, C., & Garnett, F. G. (2012). Thriving at work: Toward its measurement, construct validation, and theoretical refinement. Journal of Organizational Behavior, 33(2): 250–275.

Ihan intona: miten innostusta johdetaan: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7225-81-3

Aiheeseen littyvät valmennukset

Paljon vai vähän?

Kuulostaako 16-27% parannus vaatimattomalta?

Suomen talous kasvoi vuosien 1860-2009 välisenä aikana keskimäärin 2,9% vuodessa. Tuona aikana Suomi muuttui takapajuisesta metsäläisyhteiskunnasta huipputeknologiaa hyödyntäväksi hyvinvointivaltioksi.

Johtajan tehtävä ei ole motivoida, vaan luoda organisaatioon olosuhteet, jotka mahdollistavat innostuksen — Mika Pälvilä, Pipelife Finland

Varaa valmennus

Muutos alkaa tästä!

Räätälöimme valmennuksia organisaatiollesi sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle!

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.