Lukupiiri paremman työelämän tekijöille

Suosittu lukupiiri palaa koronakurimuksen jälkeen! Kokoamme fiksuista johtajista, esihenkilöistä ja kokeneista asiantuntijoista koostuvaa keskusteluryhmää, jonka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan tulevaisuudesta, johtamisesta ja ajankohtaisista ilmiöistä lukupiirin puitteissa.

Lukuvuotemme ulottuu kesästä 2022 kesään 2023 ja sen aikana luemme kahdeksan kirjaa. Lisäksi keskustelemme ajankohtaisista aiheista, opimme toistemme organisaatioista ja saamme omaa näkökulmaamme rikastavaa ymmärrystä toisiltamme.

Ei enempää Teamsia!

Aikaisempi lukupiirimme meni tauolle loppusyksyllä 2020, koska ihmisten tapaaminen ei ymmärrettävistä syistä ollut mahdollista. Päätimme odottaa vapautumista etäkeskusteluista, kunnes lukupiiri kasattaisiin uudelleen. Nyt alkavassa lukupiirissä kokoonnumme aina jonkun osallistuvan yrityksen tiloissa Pääkaupunkiseudulla eikä tapaamissa lähtökohtaisesti ole etäosallistumisvaihtoehtoa.

Emme tietenkään vastusta Teamseja sinänsä, mutta etätapaamisia on kaikilla nykyisin niin paljon, ettemme suostu lisäämään sitä taakkaa lukupiirillä. Jos vahva etätyösuositus palaa, mieluummin lykkäämme tapaamisia epidemian yli kuin rasitetaan itseämme kykkimällä lisää iltoja ruutujen äärellä.

Laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä

Kahdeksan kirjaa paremman, kestävämmän ja tuottavamman työelämän puolesta

Rakennamme lukupiiristä monialaista ja moniäänistä keskusteluryhmää. Samaan pyrimme kirjavalintojen kanssa: ei yhtä ja samaa tai vaikkapa tiukasti johtamis-/bisneskirjallisuutta, vaan monipuolisesti erilaisia teoksia aiheesta ja aiheen vierestä.

Kaunokirjallisuutta emme ole tähän asti lukeneet eikä sitä ole ehkä tämänkään lukuvuoden aikana tulossa.

Päivät kalenteriin koko vuodeksi

Lukuvuoden 2022-2023 ajankohdat

Lukupiiri kokoontuu arki-iltoina, tiistaina tai keskiviikkona työpäivän päätteeksi. Ajankohdat seuraavalle vuodelle ovat:

  • Keskiviikko 15.6. klo 17:30-20:00
  • Keskiviikko 17.8. klo 17:30-19:30
  • Tiistai 27.9. klo 17:30-19:30
  • Keskiviikko 9.11. klo 17:30-19:30
  • Keskiviikko 21.12. klo 17:30-19:30
  • Keskiviikko 25.1.2023 klo 17:30-19:30
  • Keskiviikko 22.3.2023 klo 17:30-19:30
  • Keskiviikko 10.5.2023 klo 17:30-19:30

Uskallanko sitoutua?

Tiedämme, olet kiireinen.

Paperikirjojen lukeminen on monelle melkoinen ajankäytöllinen haaste – ajastamme kilpailee todella moni asia. Lisäksi vietämme hurjasti aikaa paikallamme seisten tai istuen, minkä jälkeen istuminen kirjan ääressä ei ehkä ole houkuttelevin tapa viettää aikaa. Näistä syistä ja ajankäytön painetta helpottaaksemme lupaamme, että vähintään kolme neljäsosaa lukupiirin kirjoista on saatavilla äänikirjoina. Lukupiirin maksuun sisältyy toki kaikki kirjat fyysisinä kopioina.

Kirjoille on tavallisesti 6-8 viikkoa lukuaikaa, pystyt kyllä siihen. 😉

Kustannukset

Lukupiirin hinta on 1600€+alv lukuvuoden ajalta eli kesään 2023 saakka.

Rahalla saa kirjat, keskustelut, verkostoitumisen, järjestelyt ja ainakin kaksi Filosofian Akatemian edustajaa jokaiseen lukupiiritapaamiseen.

Jäsenyys laskutetaan lukupiiriin liittymisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle kohti parempaa työelämää!
Jätä yhteystietosi alle niin palaamme asiaan pikaisesti! (ensimmäinen tapaaminen 15.6.) 👇🏻

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.