Itseohjautuvuus­mittari
Itseohjautuvuus tulee ryminällä suomalaiseen työelämään - oletko sinä, ja onko sinun organisaatiosi, valmis?


Syitä itseohjautuvuuden lisäämiselle voi olla monia: ketterämmät toimintatavat, työhyvinvoinnin lisääminen, työntekijöiden sisäisen motivaation vahvistaminen tai vaikka innovaatiokyvykkyyden kehittäminen. Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, mistä lähteä liikkeelle.

Filosofian Akatemia Oy:n kehittämä tutkimukseen pohjautuva itseohjautuvuusmittari antaa valmiudet itseohjautuvuuden vahvistamiselle.

Kevyempi testi antaa työntekijälle tietoa siitä, missä määrin työnantajaorganisaatio tukee itseohjautuvaa työskentelyä.

Laajemmalla mittauksella kartoitamme kokonaisvaltaisesti organisaation ja sen yksiköiden ja tiimien nykytilan sekä seuraamme valittujen kehityskohteiden kehittymistä.

Testaa, kuinka itseohjautuvia sinä ja tiimisi olette

Onko työpaikallasi moderni työkulttuuri? Onko sinulla mahdollisuus itseohjautuvaan työskentelyyn? Filosofian Akatemia Oy:n kehittämä, tutkimukseen pohjautuva maksuton testi auttaa sinua ymmärtämään, mistä itseohjautuvuudessa on kyse ja missä määrin sinun työnantajaorganisaatiosi tukee itseohjautuvaa työskentelyä. Vastattuasi kyselyyn saat sähköpostilla tuloksesi suhteutettuna muihin vastaajiin.


Tee tästä maksuton testi


Mittaa organisaatiosi itseohjautuvuus ja seuraa kehitystä

Mittarimme toimii uuden sukupolven kyselyalustalla. Se analysoi tulokset organisaatiotason lisäksi yksikkö- ja tiimitasolla, reaaliaikaisesti ja automaattisesti. Tiimit saavat omat tuloksensa heti vastaamisen jälkeen, mikä siirtää kehitystyön valtaa ja vastuuta tiimeihin. Seurantamittaukset piirtävät kuvan kehityksestä ja kirittävät uudistumaan.

OTA YHTEYTTÄ JA KUULE LISÄÄ