Huipputiimien sirkusvalmennus
Sirkuskoulu Woltin ja Filosofian Akatemian järjestämässä elämyksellisessä valmennuksessa nostat tiimisi yhteistyön uudelle tasolle.


Psykologinen turva menestyksen kulmakivenä

Hyvien ja parhaiden tiimien eron salaisuus riippuu tutkitusti siitä, kuinka laadukasta tiimin jäsenten välinen vuorovaikutus on. Osaamisella on merkitystä vain jos tiimin jäsenet haluavat ja pystyvät tuomaan osaamisensa yhteiseksi hyödyksi. Uudenlaisia ratkaisuja ei synny elleivät ihmiset uskalla ilmaista ajatuksiaan vapaasti ja heittää ilmoille puolikkaitakin oivalluksia. Ei ole innovointia ilman sitä tukevaa kulttuuria.

Luottamuksen rakentaminen ja psykologisesti turvallisen ilmapiirin luominen ovat taitoja, joita voi kehittää.Valmennuksessa käsittelemme sitä, miksi psykologinen turva on tulevaisuuden työn keskiössä ja reflektoimme kokemuksellisen työskentelyn kautta omaa tapaamme olla yhteydessä muihin. Osallistujat oppivat, miten luottamus ja sen puute näyttäytyy työn arjessa ja miten jokainen voi vaikuttaa avoimen ja innostavan työympäristön luomiseen. Ymmärrystä syvennetään sirkustyöskentelyn kautta, jossa osallistujat kokevat miten riemastuttavaa on uskaltaa luottaa toisiin ja antaa yhteisen hengen kannatella. Fyysisen harjoittelun tuloksena avautuu uusi mahdollisuus kokea työyhteisön voima ja luottamus.

Sirkusvalmennus antaa ainutlaatuisen kokemuksellisen tavan oppia tunnetaitoja ja reflektoida omaa käyttäytymistä ja tunnekokemusta.Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on suunnattu työyhteisöille, jotka haluavat syventää yhteistyön saumattomuutta ja vahvistaa luottamusta tiimin sisällä. Valmennus ei edellytä aiempia taitoja kehonhallinnasta tai akrobatiasta.

Ryhmäkoko: 10–20
Kesto: 6 tuntiaValmentajat
Iida Mäkikallio

Filosofian Akatemia


Juha Ekorre

sirkuskoulu Woltti

Haluatko kehittää huipputiimin ja samalla tarjota tiimiläisillesi hauskan ja uudenlaisen oppimiskokemuksen?OTA YHTEYTTÄ