Kuljemme kanssasi yllättävässäkin muutoksessa

Tulevaisuus tuli luoksemme

Filosofian Akatemian tehtävä on auttaa suomalaisia organisaatioita siirtymään tulevaisuuteen ja nyt tulevaisuus on täällä. Se vain yllätti meidät.

Olemme Filosofian Akatemialla jo vuosia tutkineet muuttuvaa työtä ja uuden työn osaamistarpeita, ja tarjonneet valmennuksia itsensä johtamisesta, tiimityötaidoista, tunnetaidoista, itseohjautuvuudesta ja johtamisesta.

Ymmärrämme, miten ihminen toimii. Tiedämme, miten itseä ja omaa työtä kannattaa johtaa. Tiedämme, miten ihminen reagoi stressiin ja miten sen kielteisiä vaikutuksia pystytään ehkäisemään. Tiedämme, miten yhteisöllisyyttä rakennetaan, miten ylläpidetään itseohjautuvuudelle välttämätöntä luottamuksen kulttuuria ja miten merkityksellisyyden tunne tuodaan jokaiseen arkipäivään, myös haastavissa tilanteissa. 

Tulevaisuudessa pärjäävät organisaatiot ovat joustavia, itseohjautuvia, rohkeita ja aidosti välittäviä.

Kaikki tulevaisuustaidot yhdessä kokonaisuudessa

Työkalut uuteen työhön

Paketoimme nyt osaamisemme ja asiantuntijuutemme tiiviiseen valmennuskokonaisuuteen, joka tarjoaa työkalut  menestyksellisen uuden työn tarpeisiin ja hajautetun organisaation toimintatapoihin. Yhdistämme insinöörimäisen rakkauden prosesseja ja tavoitteita kohtaan psykologiseen ja filosofiseen ymmärrykseen inhimillisyydestä, onnellisuudesta ja hyvästä elämästä. 

Valmennus koostuu yhteensä viidestä kokonaisuudesta, joista kaikista olemme valmistelleet kolme tunnin mittaista valmennuskertaa. Kokonaisuudet ovat: oman työn johtaminenhajautettu tiimityöetä-yhteisöllisyysetäteknologia, sekä lähijohtaminen etäelämässä.

Tehdään yhdessä organisaatiostasi tulevaisuuskestävä.