tulevaisuuden työelämä

Kuinka menestyä tulevaisuuden työelämässä?

Tulevaisuuden työelämä on täällä nyt. Haluamme auttaa suomalaisia organisaatioita siirtymään ja sopeutumaan tulevaisuuden työelämään.

Olemme Filosofian Akatemialla jo vuosia tutkineet muuttuvaa työtä ja uuden työn osaamistarpeita, ja tarjonneet valmennuksia itsensä johtamisesta, tiimityötaidoista, tunnetaidoista, itseohjautuvuudesta ja johtamisesta.

Ymmärrämme, miten ihminen toimii. Tiedämme, miten itseä ja omaa työtä kannattaa johtaa. Tiedämme, miten ihminen reagoi stressiin ja miten sen kielteisiä vaikutuksia pystytään ehkäisemään. Tiedämme, miten yhteisöllisyyttä rakennetaan, miten ylläpidetään itseohjautuvuudelle välttämätöntä luottamuksen kulttuuria ja miten merkityksellisyyden tunne tuodaan jokaiseen arkipäivään, myös haastavissa tilanteissa. 

Tulevaisuudessa pärjäävät organisaatiot ovat joustavia, itseohjautuvia, rohkeita ja aidosti välittäviä.

tulevaisuustaidot

Uuden työn työkalut haltuun

Paketoimme osaamisemme ja asiantuntijuutemme tiiviiseen valmennuskokonaisuuteen, joka tarjoaa työkalut  menestyksellisen uuden työn tarpeisiin ja hajautetun organisaation toimintatapoihin. Yhdistämme insinöörimäisen rakkauden prosesseja ja tavoitteita kohtaan psykologiseen ja filosofiseen ymmärrykseen inhimillisyydestä, onnellisuudesta ja hyvästä elämästä. 

Valmennus koostuu yhteensä viidestä kokonaisuudesta, joista olemme valmistelleet kolme tunnin mittaista valmennuskertaa. Kokonaisuudet ovat: oman työn johtaminenhajautettu tiimityöetä-yhteisöllisyysetäteknologia, sekä lähijohtaminen etäelämässä.

Tehdään yhdessä organisaatiostasi tulevaisuuskestävä.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.