itseohjautuvuusmittari

Mittaa oma ja organisaatiosi itseohjautuvuus

Itseohjautuvuuden lisääminen luo organisaation toimintatavoista ketterämpiä, lisää työhyvinvointia, vahvistaa työntekijöiden sisäistä motivaatiota ja kehittää innovaatiokyvykkyyttä.

Filosofian Akatemian kehittämä tutkimukseen pohjautuva itseohjautuvuusmittari antaa valmiudet itseohjautuvuuden vahvistamiselle.

Kevyempi testi antaa työntekijälle tietoa siitä, missä määrin työnantajaorganisaatio tukee itseohjautuvaa työskentelyä.

Laajemmalla mittauksella kartoitamme kokonaisvaltaisesti organisaation ja sen yksiköiden ja tiimien nykytilan sekä seuraamme valittujen kehityskohteiden kehittymistä.

tee testi

Onko työpaikallasi moderni työkulttuuri?

Onko sinulla mahdollisuus itseohjautuvaan työskentelyyn? Filosofian Akatemian kehittämä, tutkimukseen pohjautuva maksuton testi auttaa sinua ymmärtämään, mistä itseohjautuvuudessa on kyse ja missä määrin sinun työnantajaorganisaatiosi tukee itseohjautuvaa työskentelyä. Vastattuasi kyselyyn saat sähköpostilla tuloksesi suhteutettuna muihin vastaajiin.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.