KEHITÄ ITSEÄSI, LÄHDE OPPIMISMATKALLE

Lukupiiri johtajille ja kokeneille asiantuntijoille

Filosofian Akatemia järjestää lukupiiriä kasvuasenteella varustetuille johtajille ja kokeneille asiantuntijoille. Luemme ammatillisesti kiinnostavia kirjoja, keskustelemme ja verkostoidumme.

Lukupiiri on toistaiseksi täynnä!

Halutessasi voit ilmoittautua jonotuslistalle, niin kerromme sinulle kun paikka vapautuu!

Lukupiirin käytännön järjestelyistä

Kahdeksan kirjaa vuodessa, psykologiasta tekoälyyn

 • Lukupiirissämme luetaan kahdeksan kirjaa kalenterivuoden aikana – neljä keväällä ja neljä syksyllä. Kirjat ovat pääosin englanniksi, mutta keskustelu käydään suomeksi.
 • Kirjojen aihepiirit vaihtelevat psykologiasta johtamisen kautta tekoälyn mahdollisuuksiin. Yhteisenä nimittäjänä on osallistujien johtajuuden ja ajattelun kehittäminen. Lista vuoden 2019 kirjoista löytyy tältä sivulta.
 • Lukupiiritapaamiset järjestetään noin kuukauden välein. Ajankohta on tyypillisesti tiistaisin klo 17:30-19:30. Tavallisimmin joku lukupiirin osallistujista isännöi tai emännöi tapaamisen toimistollaan Pääkaupunkiseudulla. Tapaaminen aloitetaan keskustelemalla ko. yrityksestä.
 • Seuraavat luettavat kirjat jaetaan aina lukupiiritapaamisen päätteeksi. Valtaosa kirjoista on saatavilla äänikirjana Audiblesta tai Bookbeatista.
 • Lukupiiritapaamiseen ei tarvitse valmistautua millään ennalta määrätyllä tavalla, eikä keskustelulle ole vakiokaavaa. Kaikkien mielipide kaivataan keskusteluun mukaan, vaikka kirjan lukeminen olisikin jäänyt puolitiehen.

Tarkasta kalenterisi

Vuoden 2020 alustavat ajankohdat

Lukupiirin tapaamiset sovitaan aina vuodeksi kerrallaan, jotta kalenteriongelmia syntyy mahdollisimman vähän. Tässä alustavat ajankohdat vuoden 2020 tapaamisille:

 • Tiistai 4.2. klo 17:30-20:00
 • Tiistai 17.3. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 21.4. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 2.6. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 11.8. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 15.9. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 20.10. klo 17:30-19:30
 • Tiistai 24.11. klo 17:30-19:30
Joonas Kiminki

Lukupiirin järjestää Joonas Kiminki

Keskustelua johtaa toimitusjohtajamme

Filosofian Akatemian toimitusjohtaja Joonas Kiminki järjestää lukupiirin, valitsee kirjat ja ylläpitää keskustelua tapaamisissamme. Joonaksella on tausta kansainvälisen kasvuyrityksen, Wunderin, perustajana ja johtajana. Wunder valittiin Joonaksen johtamana viisi kertaa peräkkäin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa top-10:n joukkoon.

Lukupiirin ja toimitusjohtajan työn ohessa Joonas valmentaa johtoryhmiä ja yritysten johtoa.

Kirjojen valinnassa Joonaksen tavoitteena on löytää hyviä teoksia, jotka avartavat osallistujien ajattelua. Jos kirja herättää erilaisia reaktioita eri osallistujissa, luvassa on rikkaita keskusteluita.

Frank Martela

Ainutlaatuinen tilaisuus

Frank Martelan uusi kirja lukupiirissä!

Frank Martela julkaisee keväällä 2020 suuren yhdysvaltalaisen kustantamon kautta uuden kirjansa: A Wonderful Life – Insights on Finding a Meaningful Existence.

Kirjan alkuperäiskieli on englanti ja se tullaan kääntämään useille kielille, mikä on harvinaista herkkua suomalaiselle tietokirjallisuudelle.

Vielä herkumpaa on se, että Frank on luvannut tulla keskustelemaan kirjastaan lukupiiriimme loppukeväällä!

Kehitä itseäsi, lähde oppimismatkalle

Vuoden järkevin investointi

Lukupiirin jäsenyys maksaa 1400€ vuodessa ja sisältää kaikki lukupiirin kirjat ja tapaamisten käytännön järjestelyt. Vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme oikeuden valita lukupiirin osallistujat ryhmän monimuotoisuuden vaalimiseksi.

Hintaan lisätään laskuttaessa arvonlisävero.

Ilmoittautuminen ja lisätietojen pyytäminen onnistuu helpoiten alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Lukupiiri on toistaiseksi täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.