Tee näkyväksi ja hyödynnä poikkeusajan opit

Työpajakokonaisuus työn kehittämisen tueksi

Vuosi 2020 on muuttanut lähes kaikilla työpaikoilla työn tekemisen tapoja. Uusia rutiineja ja työvälineitä on otettu haltuun ennen näkemättömällä tahdilla ja olemme oppineet lukuisia vaihtoehtoisia tapoja hoitaa asioita kun aikaisemmat eivät enää ole toimineet. 

Poikkeuksellinen aika on herättänyt ihmisissä valtavat määrät ajatusten siemeniä siitä, miten työtä tulisi uudistaa. Nyt onkin erinomainen tilaisuus kerätä erilaiset opit ja näkökulmat talteen ja kehittää työtä parempaan suuntaan. Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet työpajakokonaisuuden, jonka tavoitteena on:

  • Ottaa poikkeusajan moninaiset opit ja hiljaiset signaalit talteen ja jalostaa niitä edelleen.
  • Järjestää ja johtaa työtä jatkossa paremmin näiden oppien pohjalta.
  • Lisätä työn imua, sitoutumista sekä yrityksen tuottavuutta. 

Työpajakokonaisuus on tarkoitettu organisaatioille ja tiimeille, jotka haluavat ottaa hyödyn irti poikkeusajan kokemuksista ja kääntää kurssinsa myrskyn silmästä uutta kohti. 

Mitä poikkeusolot ovat paljastaneet organisoidun yhteistyön tilasta? Miten työtä tulisi uudistaa? Mistä tulisi luopua kokonaan? Mitä uusia käytäntöjä tarvitaan tilalle? Mitä kevään aikana on opittu ja millaisia ideoita se on synnyttänyt?

Älä hukkaa mahdollisuutta kehittää työtä paremmaksi

Työpajojen sisällöt

Työpajoja ennen osallistujille lähetetään räätälöity ennakkokysely. Vastausten perusteella pystymme keskittymään oikeisiin asioihin ja kykenemme auttamaan organisaatiotanne parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuus voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksina. Pystymme muuttamaan valmennusmuotoa lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli tilanne sitä edellyttää.

Työpajojen sisällöt:
1. Myrskyn silmästä

Kuunnellaan ihmisiä, keskustellaan yhdessä, kerätään kokemukset ja tehdään kirjallinen yhteenveto siitä, mitä on koettu ja opittu.

2. Mahdollisuudet

Priorisoidaan ensimmäisessä työpajassa esille nousseet opit ja kokemukset sen perusteella, minkä kehittämiseen halutaan sitoutua lyhyellä ja pidemmällä aikajänteellä. Organisoidaan kehitystyö.

3. Uutta kohti

Reflektoidaan, keskustellaan toimenpiteistä ja tehdään tarvittavat korjausliikkeet.

Tartu tilaisuuteen

Investoi parempaan työelämään

Kolmesta puolen päivän mittaisesta työpajasta, organisaatiollenne räätälöidystä ennakkokyselystä ja tarvittavista yhteenvedoista koostuva työpajakokonaisuus on hinnaltaan 9600 €.

Hinta sisältää Filosofian Akatemian asiantuntijoista koostuvan tiimin, suunnittelupalaverin valmentajien kanssa ja palaverin perusteella tehtävän sisältöjen räätälöinnin, ennakkokyselyn osallistujille, kaikki tarvittavat materiaalit sekä toteutuksen toiveidenne mukaan joko etänä tai livenä.

Hintoihin lisätään laskutettaessa alv sekä mahdolliset matka- ja/tai majoituskulut.

Jätä yhteydenottopyyntö!