Suosituin valmennuksemme vuonna 2020

Sujuva etätyö

Tämä valmennus on erinomainen, tiivis uudelleenohjelmointi kaikille hybrideissä työympäristöissä työskenteleville ja säännöllisesti etätöitä tekeville tietotyöläisille. Verkon kautta toteutettava valmennus tarjoaa konkreettisia työkaluja tehokkaaseen ja mielekkääseen etätyöskentelyyn. Valmennuksen kesto on 60-90 minuuttia ja sen aikana käsitellään seuraavia asioita:

  • Älykkäät etätyötavat: rutiinien merkitys, työn suunnittelu ja priorisointi, vitkuttelun selättäminen
  • Tiedonkulku ja pelisäännöt hajautetuissa tiimeissä
  • Vuorovaikutustaidot etäkohtaamisissa: mielekkyyttä, lämpöä ja inhimillisyyttä etäelämään

Valmennukseen kuuluu ilman erillistä kustannusta myös osallistujille tehtävä ennakkokysely ja sen yhteenveto. Näin saatte tuoreeltaan tietoa siitä, millaisena etätyöskentely etuineen ja haittoineen organisaatiossanne koetaan.

Täsmätietoa henkilöstöltäsi

Etätyökysely

Sujuva etätyö -valmennuksen yhteydessä toteutetaan tiivis ja anonyymi ennakkokysely. Osallistujat pääsevät arvioimaan kokemuksiaan etätyöstä ja keräämme myös laadullista palautetta etätyön odottamattomista eduista ja haittapuolista.

Ennakkokyselyn 12 kysymykseen vastaaminen vie osallistujilta vain muutaman minuutin. Tehtyjen kyselyiden perusteella löydökset ovat olleet erittäin valaisevia ja hyödyllisiä.

Tietosuojanäkökulmasta kysely on vaivaton, sillä emme kerää henkilötietoja emmekä muita arkaluontoisia tietoja sen avulla.

Uusia työkaluja heti osaksi arkea

Työkalut sinun organisaatiollesi

Sujuva etätyö -valmennus on tarkoitettu työyhteisöille ja mukautamme sen sisältöä organisaatiotasi varten. Työkalupakkinamme voimme käyttää Slackia, Teamsia, Zoomia, Skypeä tai GoToMeetingiä – riippuen tarpeestanne.

Valmennus toteutetaan kahdella valmentajalla ja käytämme siihen useaa tavanomaista päätelaitetta, jotta voimme jakaa etäkokemuksen mahdollisimman rikkaasti.

Valmennus on tiivistetty tunnin mittaiseen tehopakkaukseen, jotta kaikkien vireystila pysyy korkealla koko webinaarin läpi. Halutessanne voimme tallentaa valmennuksen myöhempää käyttöänne varten.

Sami Paju

Modernien organisaatioiden parantaja

Valmentajanne: Sami Paju

Sami Paju (BBA, KTM) on sertifioitu LEGO Serious Play -fasilitaattori, lean-muutosagentti, kehitystoiminnan ja organisoitumisen asiantuntija ja kokeilukulttuurin sanansaattaja. Perinteinen konemainen lähestymistapa organisaatioihin on vaikeuksissa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja kompleksisissa toimintaympäristöissä. Siksi reagointi- ja uusiutumiskyvyn takaamiseksi organisaatioihin tulisi Samin mukaan suhtautua elävinä ja alati muuttuvina systeemeinä.

Sami keskittyykin erityisesti ketterien ja kokeilevien (kehittämis)prosessien fasilitointiin, organisaatioiden jatkuvaan parantamiseen, muutosjohtamiseen, organisaatiomuotoiluun ja modernin tietotyön älykkäisiin työtapoihin.

Yllä mainittuihin aiheisiin liittyen Sami on kirjoittanut kirjat Kehitä kokeillen: Organisaation käsikirja ja Järki töihin! Parempien työtapojen kehittämisopas. Lisäksi hän on kirjoittanut organisoitumisesta kompleksisuuden keskellä kirjaan Itseohjautuvuus: Miten organisoitua tulevaisuudessa?

Joonas Kiminki

Etäkohtaamisten ja ATK:n osaaja

Valmentajanne: Joonas Kiminki

Joonas Kiminki (KTM) on Filosofian Akatemian toimitusjohtaja. Tehtyään uran kansainvälisen IT-kasvuyhtiön perustajana ja toimitusjohtajana Joonas on nähnyt lukuisien organisaatioiden muutostarpeen digitalisaation ja uusien työskentelytapojen myötä. Tämä muutos on usein hidasta ja tarpeettoman tuskallinen, ja tähän Joonaksen mielestä tarvitaan Filosofian Akatemiaa. Vaikka taivaalta sataisi tekoälyä, virtuaalitodellisuuspalavereita ja hoivarobotteja, muutos tulee muotoilla ihmistä varten, ihmisten kanssa.

Joonaksen utelias ja rakentava tapa lähestyä asioita saa niin kollegat kuin asiakkaatkin näkemään mahdollisuuksia myös siellä, missä niitä ei aiemmin ole nähty.

ajankohtainen Valmennus ja ennakkokysely

Investointinne

Etävalmennus kahdella huippuosaavalla valmentajalla 3 200 € 2 400 € + alv. 24%. Hinta sisältää yhteisen valmistelusession, jossa sisältö muokataan organisaationne tarpeisiin ja työkalupakkiin. Lisäksi teetämme tiiviin ja vastaajille vaivattoman kyselyn etätyökokemusten kartoittamiseksi.

Halutessanne valmennuksen sisältö nauhoitetaan ja on käytettävissä organisaationne sisäisiin tarpeisiin ilman eri veloitusta.

Pyrimme toteuttamaan tätä valmennusta nopealla aikataululla, jopa 1-2 viikon kuluttua yhteydenotostasi.

Ota yhteyttä / varaa valmennus