sujuva hybridityö

Mitä on sujuva työ uudessa hybridiarjessa?

Miten vahvistaa sujuvaa työtä uudessa hybridiarjessa? Valmennus on erinomainen, tiivis uudelleenohjelmointi kaikille etä- ja monipaikkaista työtä tekeville tietotyöläisille ja hajautetuille tiimeille. Verkon kautta toteutettava valmennus tarjoaa osallistujille konkreettisia työkaluja tehokkaaseen ja mielekkääseen etätyöskentelyyn ja vinkkejä hajautetuissa tiimeissä työskentelyyn. Valmennuksen kesto on 90 minuuttia ja sen aikana käsitellään seuraavia asioita:

  • Älykkäät etätyötavat: rutiinien merkitys, työn suunnittelu ja priorisointi, vitkuttelun selättäminen
  • Tiedonkulku ja pelisäännöt hajautetuissa tiimeissä ja hybridityössä
  • Vuorovaikutustaidot etä- ja hybridikohtaamisissa: mielekkyyttä, lämpöä ja inhimillisyyttä työhön

Valmennus sisältää ennakkokyselyn ja yhteenvedon, joka tarjoaa ajantasaista tietoa siitä, millaisena etä- ja hybridityöskentely organisaatiossanne koetaan.

ennakkokysely

Kuinka hybridityö sujuu?

Sujuva hybridityö -valmennuksen yhteydessä toteutetaan tiivis ja anonyymi ennakkokysely, jonka avulla osallistujat pääsevät arvioimaan kokemuksiaan etätyöstä ja hybridityöstä. Keräämme myös laadullista palautetta etä- ja hybridityön eduista ja haittapuolista.

Ennakkokyselyssä on 12 kysymystä ja vastaaminen vie osallistujilta vain muutaman minuutin. Tehtyjen kyselyiden perusteella löydökset ovat olleet erittäin valaisevia ja hyödyllisiä.

Tietosuojanäkökulmasta kysely on vaivaton, sillä emme kerää henkilötietoja emmekä muita arkaluontoisia tietoja sen avulla.

työkalut

Uusia työkaluja organisaatiosi arkeen

Sujuva hybridityö -valmennus on tarkoitettu työyhteisöille ja sisältö mukautetaan organisaatiosi tarpeiden mukaan. Työkalupakkinamme voimme käyttää esimerkiksi Teamsia, Zoomia, tai Google Meetiä – tarpeestanne riippuen.

Valmennuksessa on aina mukana kaksi valmentajaa – näin voimme varmistaa mahdollisimman mielekkään ja sujuvan kokemuksen osallistujille.

Valmennus on tiivistetty 90 minuutin mittaiseen tehopakkaukseen, jotta osallistujien vireystila pysyy korkealla koko webinaarin läpi. Halutessanne voimme tallentaa valmennuksen myöhempää käyttöänne varten.

Sami Paju

valmentajanne

Sami Paju

Sami Paju (BBA, KTM) on sertifioitu LEGO Serious Play -fasilitaattori, lean-muutosagentti, kehitystoiminnan ja organisoitumisen asiantuntija ja kokeilukulttuurin sanansaattaja. Perinteinen konemainen lähestymistapa organisaatioihin on vaikeuksissa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja kompleksisissa toimintaympäristöissä. Siksi reagointi- ja uusiutumiskyvyn takaamiseksi organisaatioihin tulisi Samin mukaan suhtautua elävinä ja alati muuttuvina systeemeinä.

Sami keskittyykin erityisesti ketterien ja kokeilevien (kehittämis)prosessien fasilitointiin, organisaatioiden jatkuvaan parantamiseen, muutosjohtamiseen, organisaatiomuotoiluun ja modernin tietotyön älykkäisiin työtapoihin.

Yllä mainittuihin aiheisiin liittyen Sami on kirjoittanut kirjat Kehitä kokeillen: Organisaation käsikirja ja Järki töihin! Parempien työtapojen kehittämisopas. Lisäksi hän on kirjoittanut organisoitumisesta kompleksisuuden keskellä kirjaan Itseohjautuvuus: Miten organisoitua tulevaisuudessa?

Joonas Kiminki

valmentajanne

Joonas Kiminki

Joonas Kiminki (KTM) on Filosofian Akatemian toimitusjohtaja. Tehtyään uran kansainvälisen ja hajautetun IT-kasvuyhtiön perustajana ja toimitusjohtajana Joonas on nähnyt lukuisien organisaatioiden muutostarpeen digitalisaation ja uusien työskentelytapojen myötä.

Joonaksen utelias ja rakentava tapa lähestyä asioita saa niin kollegat kuin asiakkaatkin näkemään mahdollisuuksia myös siellä, missä niitä ei aiemmin ole nähty.

Investointinne

Ennakkokysely & verkkovalmennus

Verkkovalmennus kahdella huippuosaavalla valmentajalla 2 800 € + alv. 24%. Hinta sisältää yhteisen valmistelusession, jossa sisältö muokataan organisaationne tarpeisiin ja työkalupakkiin. Lisäksi teetämme halutessanne tiiviin kyselyn etä- ja hybridityökokemusten kartoittamiseksi.

Halutessanne valmennuksen sisältö nauhoitetaan ja on käytettävissä organisaationne sisäisiin tarpeisiin ilman erillistä veloitusta.

Pyrimme toteuttamaan valmennuksen nopealla aikataululla, jopa 1-2 viikon kuluttua yhteydenotostasi.

Ota yhteyttä / varaa valmennus

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.