Podcast jakso 21 – Vieraana Hanna Siefen

Miten uteliaisuus auttaa meitä elämään muutosten keskellä?

Uteliaisuus on meissä sisäsyntyinen ominaisuus, ja sen valjastaminen täyteen käyttöön auttaa elämään muutoksen keskellä. Tässä podcastjaksossa tähtivieraamme, oppimisen psykologi Hanna Siefen kertoo uteliaisuuden eri lajeista. Keskustelemme myös siitä, miten uteliaisuuden syntymiselle ja kukoistukselle voi luoda tilaa työn tekemisen arjessa. Kaikki muutokset eivät ole meille mieluisia – miten voimme siitä huolimatta ruokkia uteliaisuuttamme?

Lue myös

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.

Podcast: Meidän jokaisen työkyky vaihtelee, mutta minkälainen organisaatio joustaa sen mukana? – Kari-Pekka Martimo

Tässä jaksossa keskustelemme Kari-Pekka Martimon kanssa resilienssin ja työkyvyn välisestä yhteydestä. Miten työorganisaatiot voisivat nykyistä paremmin huomioida työkykyisyyden vaihtelun, jota meillä jokaisella on? Mitä jos emme puhuisikaan enää vajaa- tai osatyökykyisyydestä, vaan ajattelisimme, että jokainen meistä on täsmätyökykyinen?

Suuri irtisanoutumisaalto ja työelämän vallankumous!

Käynnissä ovat varsinaiset työpaikan vaihtoviikot. Keskustelemme Vincitin tj Julius Mannin kanssa irtisanoutumisaallosta ja ilmiöistä sen taustalla.