Tiede, Rakkaus, Vallankumous

Podcast

Tervetuloa Filosofian Akatemian podcastin pariin. Keskustelemme vieraidemme kanssa työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta. Kuten aina tekemisessämme, taustalla on tutkittu tieto. Mutta mitä tapahtuu, kun tiede kohtaa rakkauden ja vallankumouksen?

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin kolmas tuotantokausi käynnistyy alkusyksystä 2021 Tytti Kokon luotsaamana.

Kaikki julkaistut jaksot kuunneltavissa omien verkkosivujemme lisäksi suosituimmilla podcast-alustoilla!

toinen tuotantokausi

Havaintoja työelämän muutoksista: Tapani Riekki

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin toisen tuotantokauden isännäksi hyppää psykologian tohtori, Filosofian Akatemian valmentaja ja tiedenörtti Tapani Riekki. Tapanin johdolla työelämää tarkastellaan vieraiden kanssa niin muutoksen kuin työhyvinvoinninkin näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan, millaisiin keskusteluihin Tapani vieraansa tempaisee ja miltä näyttää työelämä tutkijan silmin! 

Ensimmäinen tuotantokausi

Inhimillisemmän työelämän puolesta: Reima Launonen

Ensimmäistä tuotantokautta isännöi tutkija-valmentajamme, oikeudenmukaisemman työelämän puolestapuhuja Reima Launonen. Reima keskustelee vieraidensa kanssa inhimillisen työelämän ehdoista ja mahdollisuuksista uuden “Taistelu työstä – kohti inhimillistä työelämää” kirjansa pohjalta. Aiheeseen pureudutaan niin johtamisen, politiikan, merkityksellisyyden, oikeudenmukaisuuden, arvojen kuin tulevaisuudenkin näkökulmasta.

Julkaistut jaksot:

kolmas tuotantokausi tulossa alkusysksystä 2021

Uusi tuotantokausi: Tytti Kokko

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin kolmannella tuotantokaudella puhutaan siitä, miksi pehmeät taidot ovat nykytyöelämän kovinta osaamista ja menestyvän organisaation salaisuus. Ihmisyys, vuorovaikutus, tunteet  – ne ovat läsnä jokaisella työpaikalla, mutta osaammeko vieläkään täysin hyödyntää niiden potentiaalia?

Keskusteluissa sukelletaan pintaraapaisua syvemmälle, kun valmentajamme, sertifioitu coach Tytti Kokko pysähtyy aiheiden äärelle alojensa huippuosaajien kanssa. Ylätason jargonin sijaan luvassa on tarinoita elävästä elämästä sekä käytännön vinkkejä työelämän arkeen vietäväksi.

Tulossa:

  • Mikä merkitys tunteilla on työelämässä? – Iida Mäkikallio
  • Mitä panttivankineuvotteluista voi oppia työelämän haastavia keskusteluja varten? – Helena Åhman 
  • Miksi tietotyötä ei kannata mitata työajalla? – Joonas Kiminki
  • Mistä valmentavassa johtajuudessa on pohjimmiltaan kyse? – Dan Soback
  • Miten häpeä näkyy työelämässä? – Emilia Kujala

Ehdota vierailijaa tai aihetta!

Lue myös

Hybridijohtamisen valmennus esihenkilöille

Valmennuksessa käsittelemme hybridityössä huomiota vaativia johtamisen teemoja ja opimme muokkaamaan ja soveltamaan esihenkilötyötä uudessa tilanteessa.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.