Tiede, Rakkaus, Vallankumous

Podcast

Tervetuloa Filosofian Akatemian podcastin pariin. Keskustelemme vieraidemme kanssa työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta. Kuten aina tekemisessämme, taustalla on tutkittu tieto. Mutta mitä tapahtuu, kun tiede kohtaa rakkauden ja vallankumouksen?

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin aloittaa Reima Launonen ensimmäisellä tuotantokaudella “Inhimillisemmän työelämän puolesta”.

Jaksot kuunneltavissa omien verkkosivujemme lisäksi suosituimmilla podcast-alustoilla!

Ensimmäinen tuotantokausi

Inhimillisemmän työelämän puolesta: Reima Launonen

Ensimmäistä tuotantokautta isännöi tutkija-valmentajamme, oikeudenmukaisemman työelämän puolestapuhuja Reima Launonen. Reima keskustelee vieraidensa kanssa inhimillisen työelämän ehdoista ja mahdollisuuksista uuden “Taistelu työstä – kohti inhimillistä työelämää” kirjansa pohjalta. Aiheeseen pureudutaan niin johtamisen, politiikan, merkityksellisyyden, oikeudenmukaisuuden, arvojen kuin tulevaisuudenkin näkökulmasta.

Julkaistut jaksot:
Seuraavaksi tulossa:
  • Millainen työn yhteiskunnallisen merkityksen tulisi olla, kuinka poliittinen kysymys työ on? – Ozan Yanar
  • Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä? – Karoliina Jarenko & Teppo Eskelinen

Tulossa keväällä & syksyllä 2021

Seuraavat tuotantokaudet: Tytti Kokko & Tapani Riekki

Podcast-sarjalle on luvassa jatkoa myös ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, kun hostin saappaisiin astuu vuorollaan Tytti Kokko ja Tapani Riekki. Pysy siis kuulolla.

Otamme myös ehdotuksia vastaan: mistä teemasta sinä haluaisit kuulla tai kenet haluaisit vieraaksi tuleville tuotantokausille?

Voit kirjoittaa ehdotuksesi alle! 👇🏻

Ehdota vierailijaa tai aihetta!