Tiede, Rakkaus, Vallankumous

Podcast

Tervetuloa Filosofian Akatemian podcastin pariin. Keskustelemme vieraidemme kanssa työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin viides tuotantokausi on käynnissä Minna Janhosen luotsaamana.

Kaikki julkaistut jaksot kuunneltavissa omien verkkosivujemme lisäksi suosituimmilla podcast-alustoilla!

Kausi 1
Kausi 2
Kausi 3
Kausi 4
Kausi 5

viides tuotantokausi

Muutoskykyisyyden jäljillä: Minna Janhonen

Tällä tuotantokaudella tutkijana ja valmentaja toimiva Minna Janhonen sukeltaa kiinnostavien vieraidensa kanssa  muutoskyvykkyyden eli resilienssin yksilöllisiin piirteisiin, ja liitelee myös lintuperspektiiviin katsomaan maailman myllerrysten vaikutuksia meihin ja työhömme.

Toistaiseksi julkaistu

Tiede, Rakkaus, Vallankumous – Joonas Kiminki

Neljäs tuotantokausi

Motivaatio toiminnan ohjaajana: Joonas Kiminki

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin neljäs tuotantokausi on täällä! Istuttuaan aiemmilla kausilla pariinkiin otteeseen podcast-vieraana, valmentava toimitusjohtajamme Joonas Kiminki vaihtaa tällä kaudella isännän rooliin ja käsittelee vieraidensa kanssa erityisesti motivaatioon liittyviä teemoja.

Vieraiksi saapuu ihmisiä urheilijasta pörssiyhtiön toimitusjohtajaan ja keskustelemme kulloisenkin aiheen lisäksi myös vieraiden henkilökohtaisesta motivaatiosta.

Toistaiseksi julkaistu

kolmas tuotantokausi

Ihmisyys työn ytimessä: Tytti Kokko

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin kolmannella tuotantokaudella puhutaan siitä, miksi ”pehmeät” taidot ovat nykytyöelämän kovinta osaamista ja menestyvän organisaation salaisuus. Ihmisyys, vuorovaikutus, tunteet  – ne ovat läsnä jokaisella työpaikalla, mutta osaammeko vieläkään täysin hyödyntää niiden potentiaalia?

Keskusteluissa sukelletaan pintaraapaisua syvemmälle, kun valmentajamme, sertifioitu coach Tytti Kokko pysähtyy aiheiden äärelle alojensa huippuosaajien kanssa. Ylätason jargonin sijaan luvassa on tarinoita elävästä elämästä sekä käytännön vinkkejä työelämän arkeen vietäväksi.

Julkaistut jaksot:

toinen tuotantokausi

Havaintoja työelämän muutoksista: Tapani Riekki

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin toisen tuotantokauden isännäksi hyppää psykologian tohtori, Filosofian Akatemian valmentaja ja tiedenörtti Tapani Riekki. Tapanin johdolla työelämää tarkastellaan vieraiden kanssa niin muutoksen kuin työhyvinvoinninkin näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan, millaisiin keskusteluihin Tapani vieraansa tempaisee ja miltä näyttää työelämä tutkijan silmin! 

Julkaistut jaksot:

Ensimmäinen tuotantokausi

Inhimillisemmän työelämän puolesta: Reima Launonen

Ensimmäistä tuotantokautta isännöi tutkija-valmentajamme, oikeudenmukaisemman työelämän puolestapuhuja Reima Launonen. Reima keskustelee vieraidensa kanssa inhimillisen työelämän ehdoista ja mahdollisuuksista uuden “Taistelu työstä – kohti inhimillistä työelämää” kirjansa pohjalta. Aiheeseen pureudutaan niin johtamisen, politiikan, merkityksellisyyden, oikeudenmukaisuuden, arvojen kuin tulevaisuudenkin näkökulmasta.

Julkaistut jaksot:

Ehdota vierailijaa tai aihetta!

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.