valmennus

Yhdessä kohti parempaa työelämää

Parempi työelämä ei synny tuolla jossain, vaan siihen tarvitaan kaikkia. Uskomme, että ihmiset osaavat ja haluavat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla: meidän tehtäväksemme jää tarjota siihen välineitä. Valmennus tarjoaa organisaatioille, esihenkilöille ja työntekijöille työkaluja kohti parempaa työelämää.

Avoin valmennus

Johtaminen ja johtoryhmät

Hybridityö ja etätyö

Itseohjautuvuus

Tunne- ja vuorovaikutustaidot

Välineitä muutoksessa elämiseen

Oman työn johtaminen

Yhteiskehittely & kokeilemalla kehittäminen

Coaching

Johtaminen & johtoryhmät

Johtajuus ei tarkoita vain titteliä, vaan kykyä johtaa ihmisten sisäistä motivaatiota ja itseohjautuvuutta. Valmennuksemme vahvistaa esihenkilöiden valmentavan johtamisen osaamista ja tarjoaa esihenkilöille ja johtoryhmille välineitä muutoksen johtamiseen. Tutustu valmennuksiin!

Hybridityö

Hybridityö muuttaa työn tekemisen tapoja. Tuemme organisaatioita muotoilemaan uutta työtä yhdessä. Valmennus vahvistaa esihenkilöiden ja työntekijöiden kykyä toimia uudessa arjessa. Tutustu valmennuksiin!

Itseohjautuvuus

Itseohjautuvassa organisaatiossa korostuvat erityisesti luottamus, vuorovaikutus ja motivaatio. Itseohjautuvuus on työntekijöiden autonomian ja päätäntävallan vahvistamista, mikä näkyy organisaatiossa monin tavoin. Tarjoamme itseohjautuvuuden pitkäjänteiselle muutosmatkalle tueksi Suomen huippuasiantuntijuutta ja arjen kumppanuutta. Tutustu valmennuksiin!

Tunne- ja vuorovaikutustaidot & tietoisuustaidot

Luottamus ja psykologinen turva luovat pohjan huipputiimille. Tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat tietotyön tuottavuuden ytimessä. Tunnetaidot ja psykologinen turvallisuus ovat edellytyksiä sille, että ihminen haluaa antaa parhaansa ja kehittää omaa ja yhteistä työtä. Valmennuksemme auttavat rakentamaan työyhteisöjä, joissa tekeminen pohjautuu luottamukseen ja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Tutustu valmennuksiin!

Työkaluja muutoksessa elämiseen

Työ muuttuu jatkuvasti, ja edellyttää niin yksilöiltä kuin organisaatioiltakin jatkuvaa oppimista ja kykyä elää ja toimia muutoksessa. Resilienssin ja jatkuvan oppimisen valmennukset vahvistavat jatkuvan oppimisen edellytyksiä ja kehittävät organisaation resilienssiä. Tutustu valmennuksiin!

Yhteiskehittely & kokeilemalla kehittäminen

Yhteiskehittelyssä työntekijät pääsevät itse kehittämään omaa työtään. Näennäisosallistamisen sijaan osallistujat pääsevät valmentajiemme fasilitoiman prosessin aikana aidosti kehittämään  esimerkiksi organisaation tuotteita ja palveluita, tuotantoprosesseja, muita sisäisiä toimintatapoja tai työilmapiiriä. Tutustu valmennukseen!

Oman työn johtaminen

Tietotyön lisäarvo syntyy ajattelusta. Oman työn johtaminen sekä älykkäät työtavat mahdollistavat tietotyöläiselle tilaa ajatella ja vahvistaa aikanaamista sekä hallinnan tunnetta. Valmennustemme avulla työntekijät oppivat älykkäämpiä työtapoja priorisoinnista tehtävänhallintaan sekä kehittämään omaa työtään pitkäjänteisesti. Tutustu valmennukseen!

Coaching

Coaching tukee yksilön tai tiimin on maksimaalisen potentiaalin hyödyntämistä tavoitteiden realisoimiseksi. Tarjoamme henkilökohtaista coachausta, sekä coachingia pienryhmille, tiimeille ja johtoryhmille tiimitoiminnan kehittämiseen.

Uuden työn asiantuntijat

Rakennamme kanssasi parempaa työelämää

Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä innovatiivisten organisaatioiden ja ihmisten sisäisen motivaation johtamisen osaamista. Maailmaa ei muuteta yhdestä vinkkelistä käsin ja siksi tiimiimme kuuluukin monipuolisesti omien alojensa huippuosaajia aina filosofeista kauppatieteilijöihin ja aivotutkijoista vuorovaikutuksen asiantuntijoihin.  

Asiantuntijuutemme ytimessä on muun muassa itseohjatuvuus, motivaatio, älykkäät työtavat ja vuorovaikutustaidot. Autamme organisaatioita ymmärtämään ja johtamaan ihmisyyttä, ja muokkaamaan rakenteitaan sen mukaisesti. Ymmärrämme, minkälaiset rakenteet, toimintatavat ja johtamiskäytänteet tukevat itseohjautuvuutta, jatkuvaa kehittämistä ja muutoskyvykkyyttä.

Olemme auttaneet satoja organisaatioita menestymään vuodesta 2009 lähtien.

Varaa valmennus

Muutos alkaa tästä!

Räätälöimme valmennuksia organisaatiollesi sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.