yhdessä kohti parempaa työelämää

Valmennuksemme

Parempi työelämä ei synny tuolla jossain, vaan siihen tarvitaan kaikkia. Me uskomme siihen, että ihmiset osaavat ja haluavat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla: meidän tehtäväksemme jää tarjota siihen välineitä. Valmennamme organisaatioita, esihenkilöitä ja työntekijöitä.

Johtaminen ja johtoryhmät

Hybridityö ja etätyö

Itseohjautuvuus

Tunne- ja vuorovaikutustaidot & tietoisuustaidot

Välineitä muutoksessa elämiseen

Oman työn johtaminen

Yhteiskehittely & kokeilemalla kehittäminen

Coaching

Johtaminen & johtoryhmät

Johtajuus ei tarkoita titteleitä, vaan kykyä johtaa ihmisten sisäistä motivaatiota ja itseohjautuvuutta. Me vahvistamme esihenkilöiden valmentavan johtamisen osaamista ja tarjoamme esihenkilöille ja johtoryhmille välineitä muutoksen johtamiseen. 

Hybridityö

Hybridityö muuttaa työn tekemisen tapoja. Valmiita malleja ei ole olemassa, mutta me tuemme organisaatioita muotoilemaan uutta työtä yhdessä. Vahvistamme esihenkilöiden ja työntekijöiden kykyä toimia uudessa arjessa. 

Itseohjautuvuus

Itseohjautuvuus tarkoittaa työntekijöiden autonomian ja päätäntävallan vahvistamista. Tämä  voi toteutua monella eri tavalla eri organisaatioissa. Itseohjautuvuus on pitkäjänteinen muutosmatka, johon meiltä saa tueksi Suomen huippuasiantuntijuutta ja arjen kumppanuutta.

Tunne ja vuorovaikutustaidot & tietoisuustaidot

Tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat tietotyön tuottavuuden ytimessä. Tunnetaidot ja psykologinen turvallisuus ovat edellytyksiä sille, että ihminen haluaa antaa parhaansa ja kehittää omaa ja yhteistä työtä. Autamme rakentamaan työyhteisöjä, joissa tekeminen pohjautuu luottamukseen ja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. 

Välineitä muutoksessa elämiseen

Työ muuttuu jatkuvasti. Se edellyttää niin yksilöiltä kuin organisaatioiltakin jatkuvaa oppimista ja kykyä elää ja toimia muutoksessa. Me autamme vahvistamaan jatkuvan oppimisen edellytyksiä ja kehittämään resilienssiä.

Yhteiskehittely & kokeilemalla kehittäminen

Yhteiskehittelyssä työntekijät kehittävät itse omaa työtään. Näennäisosallistamisen sijaan osallistujat pääsevät valmentajiemme fasilitoiman prosessin aikana aidosti kehittämään  esimerkiksi organisaation tuotteita ja palveluita, tuotantoprosesseja, muita sisäisiä toimintatapoja tai työilmapiiriä.

Oman työn johtaminen

Tietotyön lisäarvo syntyy ajattelusta. Oman työn johtaminen sekä älykkäät työtavat mahdollistavat tietotyöläiselle tilaa ajatella ja vahvistaa aikanaamista sekä hallinnan tunnetta. Valmennustemme avulla työntekijät oppivat älykkäämpiä työtapoja priorisoinnista tehtävänhallintaan sekä kehittämään omaa työtään pitkäjänteisesti. 

Coaching

Coaching sopii erityisesti tilanteisiin, joissa henkilöllä tai tiimillä on osaamista ja valmiuksia tavoitteen toteuttamiseen, mutta tämä potentiaali ei syystä tai toisesta realisoidu maksimaalisesti. Me tarjoamme henkilökohtaista coachausta, sekä coachingia pienryhmille, tiimeille ja johtoryhmille tiimitoiminnan kehittämiseen.

Uuden työn asiantuntijat

Rakennamme kanssasi parempaa työelämää

Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä innovatiivisten organisaatioiden ja ihmisten sisäisen motivaation johtamisen osaamista. Maailmaa ei muuteta yhdestä vinkkelistä käsin ja siksi tiimiimme kuuluukin monipuolisesti omien alojensa huippuosaajia aina filosofeista kauppatieteilijöihin ja aivotutkijoista vuorovaikutuksen asiantuntijoihin.  

Asiantuntijuutemme ytimessä on muun muassa itseohjatuvuus, motivaatio, älykkäät työtavat ja vuorovaikutustaidot. Me autamme organisaatioita ymmärtämään ja johtamaan ihmisyyttä, ja muokkaamaan rakenteitaan sen mukaisesti. Ymmärrämme, minkälaiset rakenteet, toimintatavat ja johtamiskäytänteet tukevat itseohjautuvuutta, jatkuvaa kehittämistä ja muutoskyvykkyyttä.

Olemme auttaneet satoja organisaatioita menestymään vuodesta 2009 lähtien.

Varaa valmennus

Muutos alkaa tästä!

Räätälöimme valmennuksia organisaatiollesi sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.