Petsku ja Huli

Podcast jakso 30 – Vieraana ari hulden

Luottamuksen merkitys elämän eri vaiheissa

Joulu on kohta ovella, ja se on aikaa läheisille ja rakkaille, aika välittämisen ja rakkauden. Kodin ja turvallisuuden rooli ja merkitys kasvaa, mutta kaikille sekään ei ole aina turvattu. On hyvä muistaa, että kaikki eivät ole kulkeneet suorinta ja helpointa tietä elämässään. Osa meistä ihmisistä syrjäytyy ilman omaa syytä eikä pääse nauttimaan joulusta samalla tavalla.

Mikä on tänään sinun suhteesi itseesi ja elämääsi? Avuntuottaja, verttaisohjaaja ja kokemusasiantuntija Ari “Huli” Hulden herää joka aamu ja hyväksyy itsensä ja elämänsä sellaisena kuin se on. Helppoako? Mitä tarkoittaa ihmisen arvokas kohtaaminen?

Hulin mielestä elämä on hyväksymistä, antautumista  ja luovuttamista suhteessa omiin odotuksiin ja vaatimuksiin. Tulevaisuuden haaveena on päästä vielä kokonaisvaltaisen rakkauden pauloihin. Kaunista, eikö?

Kuuntele lisää podcastissa, jossa keskustelemme Hulin kanssa elämästä, arvostukseksesta ja luottamuksesta.

Lue myös

Ajankohtaista Filosofian Akatemiassa

Tietoa Filosofian Akatemian tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lataa Ajatustyön suunta -selvitys

Podcast: Mikä merkitys tunteilla on työelämässä?

Miksi tunteita ei voi sivuuttaa, kun halutaan luoda toimivia organisaatioita? Mitä paljon puhuttu psykologinen turvallisuus tarkoittaa, ja mikä merkitys siinä on yksilön tunnetaidoilla?

Tukea muutoksen keskelle: resilienssivalmennus henkilöstölle

Valmennuksen myötä ymmärrätte, miksi muutos kuormittaa mieltämme. Lisäksi saatte vinkit siihen, kuinka voitte parantaa omaa muutoskyvykkyyttänne.