Petri ja Petrku

Podcast jakso 29 – Vieraana petri isomäki

Pito- ja vetovoiman rakentaminen johtamisen kautta

“Aitous johtajana ei tee sinusta heikkoa, vaan päinvastoin.” Majoitus- ja ravitsemisala koki Covidin takia muutamien viime vuosien aikana todella kovia, ja nyt sen jälkiaalloilla puhutaan työvoimapulasta. Kävimme mielenkiintoisen keskustelun Primehotelsien tuoreen toimitusjohtaja Petri Isomäen kanssa johtamisen vaikutuksesta pito- ja vetovoimaan. Lähtökohtana Petri toteaa, että “ala on (edelleen) hieno ja mielenkiintoinen, sekä mahdollistaa erilaisia urapolkuja”. 

Mara-alalla voimavara ovat ihmiset ja tämä seikka vaatii johtamisessa tiettyä herkkyyttä. Tärkeää on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa muiden mielipiteillä on merkitys, jos näin ei olen niin mikään ei tekemisessä muutu.

Lue myös

Ajankohtaista Filosofian Akatemiassa

Tietoa Filosofian Akatemian tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lataa Ajatustyön suunta -selvitys

Puheenvuoroja ja verkkovalmennuksia

Kokeneiden valmentajiemme ajankohtaiset puheenvuorot tarjoavat tieteeseen pohjautuvia näkökulmia ja työkaluja luovempaan ja tuloksellisempaan arkeen.

Erkka ja Pedsku podcast

Podcast: Inhimillisyys johtamisessa

Mitä yhteistä on yritys- ja urheilumaailman johtamisessa? Miksi toiset yritykset ja joukkueet menestyvät muita paremmin? Rohkea johtajuus lähtee itsetuntemuksesta, ja pehmeä valmentaminen (johtaminen) on sitä varsinaista kovaa työtä.