Liisa Arponen

Millaisia valmiuksia ja tukea esihenkilöt tarvitsevat uuden hybridityön johtamiseen? – kokosimme kymmenen kohdan huoneentaulun

Hybridityön johtaminen mietityttää monissa organisaatioissa – eikä ihme, sillä uudenlainen hybridiarki vaatii myös esihenkilöiltä paljon. Kokosimme Filosofian Akatemiassa organisaatioiden tueksi kymmenen kohdan listan siitä, millaisia valmiuksia ja tukea esihenkilöt tarvitsevat kyetäkseen kohtaamaan uuden arjen syksyllä 2021.

Lue artikkeli


Mikä organisaatioita yhdistää? – Oivalluksia ja oppeja asiakkuusjohtajan näkökulmasta

Filosofian Akatemian asiakkuusjohtaja ja jatkuvan oppimisen asiantuntija Liisa Arponen paljastaa blogissaan tärkeimmät oivalluksensa ja työssä kertynyttä sisäpiiritietoa suomalaisten yritysten tilasta. Mistä yrityksissä juuri nyt puhutaan? Mitkä asiat koetaan suurimmiksi haasteiksi? Entä mistä useimmiten kiikastaa ja mitkä ovat yleisimmät Filosofian Akatemian ehdottamat ratkaisut haasteisiin?

Lue artikkeli


Kolme konkreettista keinoa vahvistaa kollegan kasvun asennetta

Liisa Arponen on kasvatustieteiden maisteri, joka on tutkinut muun muassa tulevaisuuden työelämätaitoja, kasvun asenteen merkitystä oppimisessa sekä esimiesten pedagogisia taitoja. Arposen mukaan jokainen työntekijä on aina paitsi oppija, myös toisten ihmisten oppimisen mahdollistaja. Liisan näkemys on, että tulevaisuuden työelämässä tullaan tarvitsemaan oppimiskyvyn lisäksi myös pedagogisia taitoja.

Lue artikkeli Kuuntele audio


Ihanteena sopeutuva työntekijä

Myyntitiimimme uusimman vahvistuksen, Liisa Arposen debyyttikirjoitus Filosofian Akatemian blogissa käsittelee kielenkäyttöä, ja miten käyttämämme kieli ei ainoastaan heijastele todellisuutta, vaan samalla aina myös tuottaa sitä. Liisa on juuri saanut päätökseen aikuiskasvatustieteen opinnot Helsingin Yliopistossa ja tässä blogissa käsitellään sitä, miten jo pelkästään tulevaisuuspuheen myötä meitä kansalaisia on mahdollista ohjailla kohti haluttuja päämääriä ja tehdä näin […]

Lue artikkeli

Työelämädiskurssi blogi