Kumppaninasi Suomen kokeneimmat itseohjautuvuuden valmentajat

Itseohjautuvuuden vahvistamisen kehitysprosessi

Itseohjautuvuutta tukevissa organisaatioissa tehdään enemmän innovaatioita, ollaan tyytyväisempiä ja sitoutuneempia työhön ja säästetään turhaan byrokratiaan uppoavissa kustannuksissa. Itseohjautuvuuden tukeminen tekee organisaatioista ketterämpiä liikkeissään ja houkuttelevampia työnantajia parhaiden osaajien silmissä.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

Kohti itseohjautuvuutta -verkkovalmennus

Onko organisaatiollasi tavoitteena siirtyä kohti itseohjautuvampaa toimintamallia? Onko muutos jo kertaalleen aloitettu, mutta kaipaatte uutta virtaa tavoitteen edistämiseen?

Kohti itseohjautuvuutta on 90 minuutin verkkovalmennus organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa työyhteisönsä itseohjautuvuutta ja kehittää toimintakulttuuriaan. Valmennus toteutetaan tiiviinä osallistavana etävalmennuksena. Valmennuksen myötä osallistujat ymmärtävät, mitä itseohjautuvuudella tarkoitetaan ja miksi siitä puhutaan niin paljon. Tavoitteena on, että osallistujat saavat kirkastettua ajatuksensa siitä, mitä itseohjautuvuus juuri heidän organisaatiossaan voisi tarkoittaa.

Kohti itseohjautuvuutta -valmennuksen hinta on 2400€ (+alv).

Suosittelemme valmennuksen työvälineeksi Teamsia tai Zoomia.

Itseohjautuvuus – mistä on kyse?

Itseorganisoituminen vaatii työntekijöiltä paljon erilaisia taitoja. Itsensä johtamisen taitojen lisäksi se edellyttää nk. yhteisöllisiä metataitoja, eli yhteisen työn tekemisen taitoja.

Perinteisessä hierarkisessa organisaatiossa esimiehet vastasivat työn organisoimisesta ja roolituksistatavoitteet tulivat ylempää ja päätösvalta oli muualla. Itseohjautuvuutta tukevassa ja itseorganisoitumista sallivassa organisaatiossa työntekijöiden tulee osata hoitaa kaikki tai osa tästä itse.

Yhteisölliset metataidot -valmennuskokonaisuus antaa perustan lähteä kasvattamaan työntekijöiden liikkumatilaa ja vastuunottoa. Prosessin tukena voidaan käyttää itseohjautuvuusmittaria, joka kartoittaa sekä yksilöiden proaktiivisuutta olla itseohjautuva että organisaation rakenteiden kykyä tukea itseohjautuvuutta.

Itseohjautuvuus - draivi - kokeilu

ITSEOHJAUTUVUUS JA tiimityöTAIDOT

Käsiteltäviä teemoja

  • Tavoitteiden asettaminen ja yhdessäohjautuminen
  • Luottamus ja psykologinen turva
  • Osaaminen, roolitus ja henkilökohtaiset tavoitteet
  • Fiksut kokouskäytännöt ja yhdessä ajattelemisen taito
  • Päätöksenteon periaatteet
  • Arjen kokeilut ja kehittämiskulttuuri

Varaa valmennus

Muutos alkaa tästä!

Räätälöimme valmennuksia organisaatiollesi sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.