kohti itseohjautuvuutta

Itseohjautuvuuden vahvistamisen kehitysprosessi

Itseohjautuvuutta tukevissa organisaatioissa tehdään enemmän innovaatioita, ollaan tyytyväisempiä ja sitoutuneempia työhön ja säästetään turhaan byrokratiaan uppoavissa kustannuksissa. Itseohjautuvuuden tukeminen tekee organisaatioista ketterämpiä liikkeissään ja houkuttelevampia työnantajia parhaiden osaajien silmissä.

itseohjautuvuuden verkkovalmennus

Kohti itseohjautuvuutta

Onko organisaatiollasi tavoitteena siirtyä kohti itseohjautuvampaa toimintamallia? Onko muutos jo kertaalleen aloitettu, mutta kaipaatte uutta virtaa tavoitteen edistämiseen?

Kohti itseohjautuvuutta on 90 minuutin verkkovalmennus organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa työyhteisönsä itseohjautuvuutta ja kehittää toimintakulttuuriaan. Valmennus toteutetaan tiiviinä osallistavana etävalmennuksena. Valmennuksen myötä osallistujat ymmärtävät, mitä itseohjautuvuudella tarkoitetaan ja miksi siitä puhutaan niin paljon. Tavoitteena on, että osallistujat saavat kirkastettua ajatuksensa siitä, mitä itseohjautuvuus juuri heidän organisaatiossaan voisi tarkoittaa.

Kohti itseohjautuvuutta -valmennuksen hinta on 2400€ (+alv).

Suosittelemme valmennuksen työvälineeksi Teamsia tai Zoomia.

mitä itseohjautuvuus on?

Itseohjautuvuus lisää työntekijöiden liikkumatilaa

Itseorganisoituminen vaatii työntekijöiltä itsensä johtamisen taitojen lisäksi yhteisöllisiä metataitoja, eli yhteisen työn tekemisen taitoja.

Perinteisessä hierarkisessa organisaatiossa esimiehet vastasivat työn organisoimisesta ja roolituksista, eli tavoitteet tulivat ylempää ja päätösvalta oli muualla. Itseohjautuvuutta tukevassa organisaatiossa työntekijöiden tulee osata hoitaa kaikki tai osa tästä itse.

Yhteisölliset metataidot -valmennuskokonaisuus antaa perustan lähteä kasvattamaan työntekijöiden liikkumatilaa ja vastuunottoa. Prosessin tukena voidaan käyttää itseohjautuvuusmittaria, joka kartoittaa sekä yksilöiden proaktiivisuutta olla itseohjautuva että organisaation rakenteiden kykyä tukea itseohjautuvuutta.

Itseohjautuvuus - draivi - kokeilu

ITSEOHJAUTUVUUS JA tiimityöTAIDOT

Käsiteltäviä teemoja

  • Tavoitteiden asettaminen ja yhdessäohjautuminen
  • Luottamus ja psykologinen turva
  • Osaaminen, roolitus ja henkilökohtaiset tavoitteet
  • Fiksut kokouskäytännöt ja yhdessä ajattelemisen taito
  • Päätöksenteon periaatteet
  • Arjen kokeilut ja kehittämiskulttuuri

Varaa valmennus

Muutos alkaa tästä!

Räätälöimme valmennuksia organisaatiollesi sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.