Ajankohtaista Filosofian Akatemiassa

27.5.2020

Finnish Minimalist Leadership mukana Nordic Business Forum LIVE:ssä

Nordic Business Forum LIVE järjestetään 27.5.2020. Tapahtuman teemana on “Rethinking business”  ja keynote-puheenvuorot käsittelevät ennen kaikkea korona-pandemiasta selviämistä. Filosofian Akatemia on tapahtuman yhteistyökumppani. Lanseeraamme tapahtumassa Finnish Minimalist Leadership -konseptin, jonka avulla organisaatioit voivat muokata itsestään ketteriä, itseohjautuvia, resilienttejä ja jatkuvasti oppivia. 

31.3.2020

Punaisella Sohvalla -webinaarit joka perjantai klo 18!

Filosofian Akatemian oma maksuton livelähetys “Punaisella Sohvalla” on täysin uusi ja uniikki talk show, jossa käsitellään Korona-epidemian esille nostamia tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä meidän tavallisten ihmisten näkökulmasta.

Maailmaa on kohdannut kriisi, joka vaikuttaa jokaiseen meistä vähintään välillisesti. Mielessä pyörii tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä – huolta, pelkoa ja epätietoisuutta. Toisaalta koemme myös tarvetta kantaa oma korsi kekoon ja rakentaa yhdessä uutta.

30.3.2020

Hajautetussa organisaatiossa työskentely ja johtaminen

Tarvitseeko organisaatiosi apua siirtymisessä uudenlaiseen työskentelyyn? Olemme Filosofian Akatemialla jo vuosia tutkineet muuttuvaa työtä ja uuden työn osaamistarpeita. Olemme valmentaneet satoja organisaatioita itsensä johtamisesta, tiimityötaidoista, tunnetaidoista, itseohjautuvuudesta ja johtamisesta. 

Viiden moduulin etävalmennuskokonaisuus tarjoaa työkalut menestyksellisen uuden työn tarpeisiin ja hajautetun organisaation toimintatapoihin.