Ihmiset

Iida Mäkikallio

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin ja ihmisten välisiin suhteisiin erikoistunut psykologi, valmentaja ja valovoimainen puhuja. Hän on kiinnostunut laajasti ihmisyydestä, emotionaalisesta älykkyydestä, rohkeudesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Iida yhdistää ihmisosaamistaan laajempaan systeemiseen näkökulmaan organisaatioista ja soveltaa tieteellistä osaamistaan elävästi arkielämän tilanteisiin. Työyhteisövalmennusten lisäksi Iida tekee myös terapeuttista yksilötyötä asiantuntijoiden ja johdon kanssa, mikä antaa hänelle ainutlaatuisen näkymän yksilöiden ja organisaation väliseen vastavuoroiseen suhteeseen.

Erityisosaamisalueet:

  • luottamus ja tunnetaidot
  • vuorovaikutus ja kommunikaatio
  • tunneilmaston johtaminen
  • psyykkinen hyvinvointi
+358 44 058 9772 iida.makikallio@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn Facebook Instagram

Artikkelit

Neljä keinoa avata vuorovaikutussolmu työpaikalla

Iida Mäkikallio

Milloin positiivisuus lakkaa olemasta voimavara?

Sisäiseen motivaatioon, ihmisten välisiin suhteisiin ja yksilöiden sekä työyhteisöjen tunnevalmennukseen perehtynyt psykologi Iida Mäkikallio perustelee, miksi positiivisuus voi olla myös haitallista. Tämän lisäksi hän antaa kolme vinkkiä, joiden avulla voimme oppia käsittelemään ajatuksiamme ja tunteitamme rakentavasti. Teksti on päivitetty versio vuonna 2017 ilmestyneestä blogijulkaisusta.

Millä tasolla on tiimisi nolouskyvykkyys? Vastauksesi paljastaa jotain olennaista tiimisi suorityskyvystä

Uskallatko olla rohkeasti nolo?Mitä on nolouskyvykkyys ja miten nolouden harjoittaminen on samalla myös elinvoimaisten ihmissuhteiden ylläpitämistä? Iida Mäkikallio kirjoittaa vaikeiden tunteiden kohtaamisen, tunnistamisen ja ilmaisemisen tärkeydestä, sekä nolouskyvykkyyden harjoittamisesta.

Lepo ja palautuminen blogi

Tiedämme että pitäisi levätä enemmän – miksemme kuitenkaan tee niin?

Iida Mäkikallio

Inhimillisyys blogi

Ennen kuin olet oivaltanut tämän, älä puhu itsensä likoon laittamisesta työssä

Iida Mäkikallio

Positiiviset ja negatiiviset tunteet blogi

Milloin positiivisuus lakkaa olemasta voimavara?

Sisäiseen motivaatioon, ihmisten välisiin suhteisiin ja yksilöiden sekä työyhteisöjen tunnevalmennukseen perehtynyt psykologi Iida Mäkikallio perustelee, miksi positiivisuus voi olla myös haitallista. Tämän lisäksi hän antaa kaksi vinkkiä, miten voimme käsitellä ajatuksiamme ja tunteitamme rakentavasti.

Kaikki artikkelit

“Iidalla on uskomaton kyky puhua samassa lauseessa aivojen toiminnasta, hormoneista ja arkipäivän sosiaalisista haasteista – ja vieläpä sellaisella tavalla, että ymmärtää mistä hän puhuu ja innostuu siitä. Iida on ihanan valoisa. Hänen tapaamisensa jälkeen aurinko tuntuu aina paistavan vähän enemmän.”

Karoliina Jarenko