Ihmiset

Tytti Kokko

Tytti Kokko (KTM, Certified Business Coach®) on itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, valmentavaan johtamiseen ja vuorovaikutustaitoihin erikoistunut organisaatiokehittäjä. Tytti uskoo coachingin ja valmentavan otteen voimaan niin esihenkilötyössä kuin koko organisaation vuorovaikutuskulttuurissa. Hän tarjoaa valmennusten lisäksi tavoitteellista yksilö- ja ryhmä-coachingia johtajille, esihenkilöille ja työntekijöille. Tytti on toiminut usean vuoden ajan Filosofian Akatemian asiakkuusjohtajana sekä projektipäällikkönä suurissa organisaationkehityshankkeissa. Tätä kautta hänelle on kertynyt laaja ymmärrys eri alojen organisaatioiden kipupisteistä ja onnistumisen edellytyksistä matkalla kohti parempaa työkulttuuria ja johtamista.

Ihmisenä Tytti on valoisa ja iloinen ja hän on parhaimmillaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Hänen empaattinen läsnäolonsa ja hellä ”tuuppiminen” saa ihmiset paitsi reflektoimaan itseään myös ryhtymään toimeen muutoksen äärellä.

Erityisosaamisalueet:

  • Yksilö- ja ryhmäcoaching
  • Kehitysprojektien koordinointi ja projektinhallinta
  • Valmentava johtaminen ja itseohjautuvuus
  • Tunne- ja vuorovaikutustaidot
+358 50 575 2441 tytti.kokko@heltti.fi Twitter LinkedIn

Artikkelit

palautuminen

Miten palautua lomalla – ja vielä sen jälkeenkin?

Kesälomat lähestyvät monilla meistä, ja se merkitsee odotettua lepoa ja rentoutumista pitkän kevään jälkeen. On kuitenkin tärkeää pohtia, millainen tekeminen palauttaa meitä ja mitä mielemme ja kehomme juuri nyt kaipaavat. Tytti Kokko avaa blogissaan palautumiseen vaikuttavia seikkoja. Kiinnittämällä huomiota näihin tarpeisiin voimme lisätä hyvinvointiamme ja palautumisen kokemusta sekä lomien aikana että arjessa.

Ihmisyys on työn ytimessä – anna sille tilaa, niin tulokset seuraavat perässä

Tytti Kokko kirjoittaa ihmisyyden ja tunteiden merkityksestä. Miten tunteet vaikuttavat ydintyön tekemiseen ja tulokseen?

Vuorovaikutuksen treeniohjelma osa 1: vinkki kollegan keskeyttämiseen kokouksessa

Innovaatioita ruokkiva ja menestyksekäs työilmapiiri edellyttää monipuolisten vuorovaikutustaitojen hallintaa. Tytti Kokko esittelee keinon, jolla "mennään jo asiaan" -töksäyttelyn sijaan kollegalle voi antaa palautetta kunnioittavaan ja rakentavaan sävyyn.

Etätyö uuvuttaa meidät, jos emme suhtaudu itseemme myötätuntoisesti

Etätyössä jaksaminen edellyttää ennen kaikkea itsemyötätuntoa sekä omien rajojen ja arvojen tunnistamista, kirjoittaa Tytti Kokko.

Rajoittavat uskomukset estävät organisaatioita menestymästä

Organisaatioissa hukataan potentiaalia. Asiakkuusjohtajamme, sertifioitu coach, Tytti Kokko käsittelee tekstissään rajoittavia uskomuksia menestyksen esteenä.

Oppimissuunnitelmat työelämässä blogi

Mitä hyötyä on työntekijän unel­mista?

Menestyvässä organisaatiossa huomioidaan työntekijöiden sisäinen motivaatio ja oppimisunelmat. Tytti Kokko kertoo, mitä oppimisunelman seuraaminen voi tarkoittaa ja minkälaisia vaikutuksia sillä on sekä yksilön elämälle että yrityksen toiminnalle.

Kaikki artikkelit

”On ihmeellistä, kuinka aiemmin solmussa olleet ajatukset suoristuvat ihan itsestään selviksi, kun esitetään oikeita kysymyksiä ulkopuolisen toimesta. Olin coaching-prosessin aikana uraani liittyvän merkittävän päätöksen edessä, ja Tytin tarkkanäköiset kysymykset osuivat ja upposivat – ne auttoivat hahmottamaan, mitä minä oikeasti haluan. En voi kuin sydämestäni suositella – niin Tyttiä kuin coachaustakin!”

Jaana Hirsikangas, toiminnanjohtaja, Suomen UN Women

”Coachingista sain tukea ja työkaluja suurtenkin muutosten läpivientiin organisaatiossamme. Määriteltyjen tavoitteiden lisäksi tarttui myös kokemusta yleisesti coaching-prosessista ja menetelmistä, joita voin hyödyntää omassa esimiestyössäni ja organisaation kehittämisessä. Tytin valmennussarja täytti ja osin ylitti odotukseni!”

Jarno Kyykkä, Product Development Leader, Ericsson

“Tytti on määrätietoinen ja sopivalla tavalla kilpailuhenkinen. Tämä innostaa meistä jokaista yrittämään vielä vähän enemmän ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita myös oman mukavuusalueen ulkopuolella. Samaan aikaan Tytti on äärimmäisen lämminhenkinen persoona, jonka seurassa on hyvä olla.”

Maija Tiitinen