Ihmiset

Tytti Kokko

Tytti Kokko (KTM, Certified Business Coach®) tarjoaa asiakkaillemme yksilö- ja ryhmä-coachingia sekä vastaa kehityskumppanuuksistamme. Tytti valmentaa johtajia, esihenkilöitä ja työntekijöitä mm. seuraavissa teemoissa: valmentavan johtamisotteen kehittäminen, vuorovaikutustaidot, uravalinnat sekä oman työn johtamisen kehittäminen. Coachingin lisäksi Tytillä pysyy isommatkin kokonaisuudet hanskassa: hän on toiminut projektipäällikkönä useassa suuressa organisaationkehityshankkeessa ja hän vastaa Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcastin tuotannosta.

Ihmisenä Tytti on valoisa ja iloinen ja hän on parhaimmillaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Hänen empaattinen läsnäolonsa ja “hellä tuuppiminen” saa ihmiset paitsi reflektoimaan itseään myös ryhtymään toimeen muutoksen äärellä.

Erityisosaamisalueet:

  • Yksilö- ja ryhmäcoaching
  • Kehitysprojektien koordinointi ja projektinhallinta
  • Valmentava johtaminen ja itseohjautuvuus
  • Asiakkuudenhallinta ja myynti
+358 50 575 2441 tytti.kokko@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

”On ihmeellistä, kuinka aiemmin solmussa olleet ajatukset suoristuvat ihan itsestään selviksi, kun esitetään oikeita kysymyksiä ulkopuolisen toimesta. Olin coaching-prosessin aikana uraani liittyvän merkittävän päätöksen edessä, ja Tytin tarkkanäköiset kysymykset osuivat ja upposivat – ne auttoivat hahmottamaan, mitä minä oikeasti haluan. En voi kuin sydämestäni suositella – niin Tyttiä kuin coachaustakin!”

Jaana Hirsikangas, toiminnanjohtaja, Suomen UN Women

”Coachingista sain tukea ja työkaluja suurtenkin muutosten läpivientiin organisaatiossamme. Määriteltyjen tavoitteiden lisäksi tarttui myös kokemusta yleisesti coaching-prosessista ja menetelmistä, joita voin hyödyntää omassa esimiestyössäni ja organisaation kehittämisessä. Tytin valmennussarja täytti ja osin ylitti odotukseni!”

Jarno Kyykkä, Product Development Leader, Ericsson

“Tytti on määrätietoinen ja sopivalla tavalla kilpailuhenkinen. Tämä innostaa meistä jokaista yrittämään vielä vähän enemmän ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita myös oman mukavuusalueen ulkopuolella. Samaan aikaan Tytti on äärimmäisen lämminhenkinen persoona, jonka seurassa on hyvä olla.”

Maija Tiitinen