Ihmiset

Tytti Kokko

Tytti Kokko (KTM, Certified Business Coach®) tarjoaa asiakkaillemme tavoitteellista yksilö-coachausta sekä vastaa myynnistä ja asiakkuuksista. Tytti valmentaa esimiehiä ja työntekijöitä mm. seuraavissa tilanteissa: valmentavan johtamisotteen kehittäminen, myynnissä kehittyminen, uravalinnat sekä oman työn johtamisen kehittäminen. Tytti on parhaimmillaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Hänen empaattinen läsnäolonsa ja “hellä tuuppiminen” saa ihmiset paitsi reflektoimaan itseään myös ryhtymään toimeen muutoksen äärellä.

Erityisosaamisalueet:

  • coaching
  • valmentava esimiestyö
  • asiakkuudenhallinta ja myynti
+358 50 575 2441 tytti.kokko@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

Jaana Hirsikangas, toiminnanjohtaja, Suomen UN Women

”On ihmeellistä, kuinka aiemmin solmussa olleet ajatukset suoristuvat ihan itsestään selviksi, kun esitetään oikeita kysymyksiä ulkopuolisen toimesta. Olin coaching-prosessin aikana uraani liittyvän merkittävän päätöksen edessä, ja Tytin tarkkanäköiset kysymykset osuivat ja upposivat – ne auttoivat hahmottamaan, mitä minä oikeasti haluan. Sen kirkastuminen on antanut rauhaa päätösten ja valintojen takana seisomiseen. En voi kuin sydämestäni suositella – niin Tyttiä kuin coachaustakin!”

Miika Sibelius, Finnish Site Manager, GiG Media

”Coaching oli loistava tapa päästä käsiksi kohtiin arkielämässäni, joihin halusin muutosta. Luulen, että onnistuin siinä siksi, että 1. coachingin kautta otin aikaa muutokselle, 2. sain jonkun, jonka kanssa peilata tilannettani, 3. toisaalta kukaan ei tule sanomaan, miten asiat tehdään, vaan itse tein työn itselleni – siinä coachingin hienous piileekin. Prosessin myötä sain konkreettisia tuloksia ja tein käytännön muutoksia omassa arkielämässäni, enkä olisi pystynyt siihen yksin. Pienissä teoissa asuu suuri muutos.”

“Tytti on määrätietoinen ja sopivalla tavalla kilpailuhenkinen. Tämä innostaa meistä jokaista yrittämään vielä vähän enemmän ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita myös oman mukavuusalueen ulkopuolella. Samaan aikaan Tytti on äärimmäisen lämminhenkinen persoona, jonka seurassa on hyvä olla.”

Maija Tiitinen