jatkuva oppiminen

Tulevaisuuden tärkein työelämätaito?

Jatkuva oppiminen on organisaatioiden uudistumisen elinehto. Työelämän muutokset tapahtuvat nopeasti, emmekä tiedä millaista osaamista tarvitsemme tulevina vuosina. Epävarmassa, kompleksisessa ja alati muuttuvassa maailmassa yksilöiden ja yhteisöjen kyky oppia nousee ratkaisevaksi menestystekijäksi.

Oppiminen edellyttää yksilöltä oppimisvalmiutta ja -taitoja, motivaatiota sekä kasvun asennetta. Organisaation ja johdon tehtävänä on luoda työpaikasta ja -kulttuurista oppimista tukeva.

jatkuvan oppimisen kehittäminen

Valmennukset, konsultointi, puheenvuorot…

Konsultoimme ja valmennamme organisaatioita, jotka haluavat kehittää oppimistaan. Autamme selkiyttämään oppimisen tavoitteet, kartoittamaan oppimisvalmiuden ja mahdolliset oppimisen esteet, ja luomaan oppimista edistäviä rakenteita, käytänteitä ja kulttuuria. Valmennamme esihenkilöitä johtamaan oppimista ja autamme työntekijöitä vahvistamaan sisäistä oppimismotivaatiota ja kasvun asennetta.

Tarjoamme oppimisen teemasta konsultointia, puheenvuoroja, valmennuksia sekä fasilitoituja työpajoja. Oppimisvalmiusmittarin avulla voimme kartoittaa organisaatioiden oppimisvalmiutta ja tuoda oppimisen esteet ja mahdollisuudet näkyviksi. Tämän kehitystyökalun avulla oppimisen interventiot voidaan kohdentaa sinne, mistä niistä saadaan suurin hyöty.

oppimisvalmennus

Oppiminen yhdessä tekemisenä

Tarjoamme oppimisen johtamisen teemasta 2-3 tunnin mittaista valmennusta. “Oppiminen yhdessä tekemisenä” -valmennuksessa opimme, kuinka jokainen organisaation jäsen voi omalta osaltaan edistää paitsi omaa niin myös kollegoiden oppimista. Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja:

  • Miten voimme vahvistaa kasvun asennetta ja oppimismyönteistä kulttuuria omalla työpaikallamme?
  • Oppimista tukevan ympäristön merkitys – psykologinen turvallisuus oppimisen edellytyksenä.
  • Yhteisölliset oppimista tukevat käytänteet: hiljaisen tiedon jakaminen ja vertaisoppiminen.
  • Oppimisen mahdollisuuksien ja mahdollisten esteiden tunnistaminen – mitä meidän työpaikallamme on mahdollista oppia?
  • Miten oppiminen tehdään näkyväksi?

Valmennukseen voidaan sisällyttää reflektointia, keskustelua tai käytännön harjoituksia. Hinta 2-3 tunnin valmennukselle on 3200 € + alv.

Valmennus voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena ja se voidaan kohdentaa kaikille työntekijöille tai vain esihenkilöille. Esihenkilövalmennuksessa korostetaan oppimisen johtamista – tavoitteena on oppia luomaan jatkuvaa oppimista tukevat puitteet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös

Organisaation kehityskumppanuus

Yhteistyömme on vaikuttavinta silloin, kun tunnemme asiakkaamme pintaa syvemmältä. Kehityskumppanuudessa käytössäsi on koko Filosofian Akatemian osaaminen.

Tiede, Rakkaus, Vallankumous -podcast

Keskustelemme työelämän murroksesta ja sen uusimmista ilmiöistä – ja kutsumme sinut mukaan vallankumoukseen inhimillisemmän työelämän puolesta.