Oppimisen johtaminen osana Työ2030-hanketta

Oppimisen edistäminen yhteistyössä TYÖ2030-ohjelman kanssa

Oppimisen starttipaketti

Filosofian Akatemia teki keväällä 2022 tiivistä yhteistyötä Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelman (TYÖ2030-ohjelma) ja sen Johtajuusverkoston kanssa oppimisen johtamisen teemaan liittyen. 

Filosofian Akatemia toimi Johtajuusverkoston yhteistyö- ja sisältökumppanina kesäkuussa 8.6. järjestettävässä Oppimisen johtamisen foorumissa. Yhdessä johtajuusverkoston kanssa kokosimme alan asiantuntijoita ja mielenkiintoisia organisaatioita keskustelmaan siitä, miksi oppimisen johtaminen korostuu jatkuvien muutosten keskellä ja mitä se tarkoittaa niin organisaatioiden kuin yksilöidenkin näkäkulmasta. Tapahtuman tallenne on katsottavissa TYÖ2030-ohjelman Youtube-kanavalla.

Filosofian Akatemia toimi myös asiantuntijana ja työryhmäsihteerinä TYÖ2030-ohjelman alaisessa Oppimisen johtamisen -työryhmässä. Työryhmän tavoitteena oli pohtia, miten oppimista voidaan edistää konkreettisesti työpaikoilla: erityisesti sellaisissa pk-yrityksissä joissa oppimisen johtaminen ei ole erityisesti tietyn henkilön vastuulla. Työskentelyn konkreettisena tuotoksena julkaistiin “Oppimisen starttipaketti – 5 askelta oppimisen käynnistämiseen työpaikalla”.

Filosofian Akatemia fasilitoi työryhmän työskentelyä, tuotti ja jatkojalosti starttipaketin sisältöä ja yhdessä Mukamas Learning Designin kanssa muotoili lopullisen sisällön. Lue blogistamme parhaat vinkit starttipaketin hyödyntämiseen.

Haluatko kuulla tarkemmin tästä tai vastaavista hankkeistamme? Ota yhteyttä Merjaan.

Lue myös

soite logo

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä

Valmentavan johtamisen ja yhteisö-
ohjautuvuuden kehittäminen

Suur-Seudun Osuuskauppa

Meidän juttu - 
valmennusohjelma esihenkilöille

Jatkuva oppiminen organisaatiossa

Jatkuva oppiminen

Konsultoimme ja valmennamme organisaatioita, jotka haluavat kehittää oppimistaan.

Oppimisen starttipaketti

Miten teillä tietoisesti vahvistetaan oppivaa kulttuuria?

Valtavaa vauhtia muuttuvassa maailmassa kyky oppia on yksi tärkeimmistä työelämän taidoista. Tutustu kehittämäämme oppimisen starttipakettiin, ja aloita organisaatiosi matka kohti oppivaa työkulttuuria. Organisaatiokehittäjä Kirsi Polvinen kertoo parhaat vinkit työkalun hyödyntämiseen.

Itseohjautuvuus - draivi - kokeilu

Filosofian Akatemia on valmennus-, konsultointi- ja tutkimusyritys, joka muotoilee parempia työyhteisöjä.