Karoliina Jarenko

Ihmiset

Karoliina Jarenko

Karoliina Jarenko (VTM) on yksi Filosofian Akatemian perustajista ja tituleeraa itseään ”Uuden työn puuhanaiseksi”. Hän uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat vahvistaa motivaatiota ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle. Kun ihmiset yhä itseohjautuvammin johtavat itse omaa työtään, jää Karoliinan mukaan johtajan tärkeimmiksi palveluiksi ison kuvan maalaaminen, innovaatioprosessien tukeminen sekä rakkaus.

Erityisosaamisalueet:

  • Sisäisen motivaation johtaminen
  • Itseohjautuvien tiimien rakentaminen
  • Oppimisen johtaminen ja oppimiskulttuurin rakentaminen
+358 50 575 8487 karoliina.jarenko@filosofianakatemia.fi Kotisivu Twitter LinkedIn Instagram

Artikkelit

sisäinen motivaatio tulevaisuudessa

Miksi sisäistä motivaatiota tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän?

Olemme jo 15 vuoden ajan painottaneet sisäisen motivaation merkitystä työelämässä. Tulevaisuudessa meitä odottavat ennennäkemättömät haasteet, joiden myötä sisäisen motivaatio nousee entistäkin tärkeämpään rooliin. Tekoälyn nopea kehitys ja tarve kehittää kestävämpiä elämäntapoja vaativat meitä uudistumaan. Tässä blogissa Karoliina tarkastelee, miksi sisäinen motivaatio on edelleen kriittinen tekijä menestyksemme kannalta, ja miten esihenkilöt voivat tukea sitä.

Kehitä empatiataitojasi väkivallattoman vuorovaikutuksen neljän periaatteen avulla

Empatiataidot edistävät työhyvinvointia ja parempaa johtajuutta. Miten pystyisimme kehittämään sekä omia että koko työyhteisön empatia- ja vuorovaikutustaitoja?

Unohda perinteinen urasuunnittelu – ketteryys tuli myös urajohtamiseen

Karoliina Jarenko

Suomalaisuudesta kilpailuetua maailmalla

Suomalaisuudessa on paljon ominaisuuksia, joita tarvitaan tulevaisuuden organisaatioiden johtamisessa. Tästä soisi oltavan tietoisempia ja hyödynnettävän enemmän. Tässä blogissa kirjoitan ainutlaatuisesta suomalaisesta pääomasta, joka antaa meille kilpailuetua maailmalla, jos vain olemme siitä tietoisia.

Tältä näyttää itseohjautuvuuden kehittäminen suomalaisilla työpaikoilla

Karoliina Jarenko kirjoittaa itseohjautuvuuden kehittämisen kolmesta osa-alueesta: itseohjautuvuudesta, yhteisöohjautuvuudesta ja itseorganisoitumisesta.

Ketterässä oppimisessa tavoitteena ei ole oppiminen

Työ asettaa tekijälleen oppimistavoitteen, jota kohti sitten kuljetaan mahdollisimman ketterästi.

Kaikki artikkelit

“Karoliinalla on ilmiömäinen kyky saada yhteys ihmisiin. Hän näkee heti ihmisten vahvuudet, mitä he tarvitsevat ja mikä heitä innostaa.”

Timo Tiuraniemi