Ihmiset

Miia Järvilehto

Miia Järvilehto on coachauksen, fasilitoivien menetelmien, kollektiivisen oppimisen ja tiimivalmentamisen asiantuntija sekä oppivien organisaatioiden intohimoinen kehittäjä. Iloa ja valoa huokuva Miia pitää prosessimaisesta työskentelystä ja on mestari luomaan henkisiä ja sosiaalisia tiloja, joissa ihmiset ovat parhaimmillaan ja pääsevät ajattelemaan laadukkaammin yhdessä.

Hän uskoo, että edelläkävijyyden elinehto on luova ajattelu ja ongelmanratkaisutaidot, mikä mahdollistuu vahvistamalla luottamuksen ilmapiiriä tiimeissä ja organisaatioissa. Miialla on laajaa kokemusta yhteiskehittelystä, itseohjautuvuusprosesseista ja muutosjohtamisesta. Organisaatiokehityksen lisäksi Miia tekee ratkaisukeskeistä yksilö-, esihenkilö- ja ryhmätyönohjausta sekä coachausta.

Erityisosaamisalueet:

  • valmentava johtaminen
  • vuorovaikutus ja tunnetaidot
  • itseohjautuvien organisaatioiden kehittäminen
  • ratkaisukeskeinen työnohjaus ja coachaus
  • fasilitointi
+358 40 838 2899 miia.jarvilehto@heltti.fi Twitter LinkedIn

Artikkelit

Työelämästä puuttuu tenttiviikot ja kevätjuhlat – ja siksi rituaaleja on syytä rakentaa itse

Miia Järvilehto kirjoittaa kevään viimeisessä blogissa rituaalien ja siirtymien merkityksestä yrityskulttuurin rakentamisessa. On niin yksilön kuin työyhteisönkin hyvinvoinnin kannalta tärkeää järjestää mahdollisuus luoda yhteistä ymmärrystä ja saattaa asioita loppuun. Kevätkauden päätös on siihen mitä otollisinta aikaa.

Neljä faktaa tunteista työssä

Onko tunnepuhe epäammattimaista? Voiko hyvää työtä tehdä huonolla fiiliksellä? Kuuluuko rakkaus työelämään? Miia Järvilehto kirjoittaa tunteista ja tunneilmaston johtamisesta työyhteisöissä ja pohtii, millaisia tunnetaitoja organisaatioissa on otettava haltuun, kun halutaan rakentaa hyvinvoivaa kommunikaatiokulttuuria.

Koronakevään 12 oppia yhteisöllisestä oppimisesta organisaatioissa

Miia Järvilehto

Neljä faktaa innostuksen johtamisesta

Miten voisimme lisätä työhön iloa? Vaikka olisi kuinka kiinnostunut ja innostunut työstään, voi kokemus työstä silti muuttua puurtamiseksi. Miia Järvilehto kiinnittää blogikirjoituksessaan huomion neljään seikkaan, joita ilon ja ja innostuksentäyteisen työkulttuurin kehittäminen edellyttää.

Oppiminen ja konfliktit blogi

Sallitko konfliktien vahvistaa työyhteisöäsi?

Joitain päiviä sitten työyhteisöni sisäisen viestinnän kanavassa Slackissa leimahti - tekstiin oli yhtäkkiä ujuttautunut harvinaisia vieraita; ärräpäitä ja huutomerkkejä.

Oppiminen ja vuorovaikutus blogi

Jatkuvan oppimisen neljä kulmakiveä

Miia Järvilehto

Kaikki artikkelit

“Miia on niitä ihmisiä, joiden tapaamisen jälkeen tuntuu koko kroppa kuplivan ilosta. Mikään ei ole liian suurta tai liian vaikeaa. Hänen valtavan laaja ja visionäärinen ymmärryksensä suurista linjoista konkretisoitu salamannopeasti pikkutarkoiksi ja ammattimaisiksi suunnitelmiksi. Se on kerrassaan hämmästyttävää.”

Karoliina Jarenko