Ihmiset

Peter Jung

Peter Jung on saksalais-savolainen elämänkoulun kiertolainen, jolla on takanaan yli 20 vuoden kokemus palvelualan johtotehtävissä. Peterin erityisosaamista on asiakaspalvelun ja -kokemuksen kehittäminen sekä esihenkilötaitojen valmentaminen, ja hän on avainhenkilönä mukana myös useissa itseohjautuvuushankkeissa. Käytännössä Peter työskentelee usein johtoryhmien ja esihenkilöiden kanssa, mutta tittelien sijaan hän uskoo ennen kaikkea ihmisyyteen.

Itseään Peter kutsuu palvelijaksi, jonka tehtävänä on auttaa muita jakamalla omaa osaamistaan ja kokemustaan. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään paremman itsensä – ja sitä kautta myös itsensä parempana johtajana. Peter ei pelkää haastaa itseään tai asiakasta, ja erityisesti häntä kiehtoo kokeilla uudenlaisia tapoja yhteisen työskentelyn ja oivaltamisen mahdollistamiseksi.

Erityisosaamisalueet:

  • valmentava johtaminen
  • sisäinen motivaatio
  • ihmisenä kasvaminen
  • matkailu- ja ravintola-ala
+358 40 075 5845 peter.jung@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

Artikkelit

Keskeneräisyys on hyve

Pitääkö johtajan olla täydellinen ja kaikkitietävä?Pitkän johtajauran tehnyt Peter Jung kertoo, miksi keskeneräisyys voittaa täydellisyyden.

Viisi työelämän asennehäiriötä

Vuoden viimeisessä blogissa Peter Jung kannustaa ottamaan aikaa rohkealle ja rehelliselle itsereflektiolle. Jung antaa jälkiviisastelun tueksi myös konkreettisia apuvälineitä, joita lempeästi tarkastelemalla alkavaan vuoteen on mahdollista asennoitua kestävämmällä, hallitummalla, kiireettömämmällä ja rakkaudellisemmalla asenteella.

Huomioita matkaltani

Valmentajamme Peter Jung inspiroituu syyssateista ja muistuttaa siitä, että kovassakin työkiireessä on tärkeää antaa itselleen aikaa ja tilaa vaikuttua keskusteluista, inspiroivista kollegoista ja ennenkaikkea hiljaisesta vuorovaikutuksesta, jota Jung nimittää runollisesti kosmiseksi ajatuspölyksi.

Kolme etäjohtamisen elinehtoa

Mitä laadukas esimiestyö vaatii tekijältään etätyön muodoissa, suurten muutosten ja myllerrysten keskellä? Valmentaja, johtamistaidon asiantuntija, Peter Jung, esittelee etäjohtajuuden kulmakiviä kuvaavan mallin, joka kertoo seikkaperäisesti, mitä hyvässä etäjohtamisessa on erityisesti otettava huomioon.

Me tarvitsemme rauhan

Peter Jung kirjoittaa siitä, mistä rauha rakentuu, mihin me sitä tarvitsemme ja kuinka meidän on mahdollista se saavuttaa.

Kulttuurin luominen ei tule yhdessä eikä kahdessa yössä. Puhutaan vuosista ja puhutaan kärsivällisyydestä.

Mitä yhteistä on Suomen jalkapallomaajoukkueen voitolla ja menestyvän organisaation kulttuurilla? Jalkapallolle omistautunut valmentajamme Peter Jung kertoo.

Kaikki artikkelit

“Peter on armoitettu tarinankertoja ja esimiesvalmentaja, jonka läsnäolon lämmössä oma toiminta-avaruus laajenee.”

Karoliina Jarenko