Ihmiset

Peter Jung

Peter on saksalais-savolainen elämänkoulun kiertolainen. Peterillä on takanaan yli 20 vuotta palvelualan johtotehtävissä, ja hänen erityisosaamistaan ovat asiakaspalvelun ja -kokemuksen kehittäminen sekä esimiestaitojen valmentaminen. Peter kutsuu itseään palvelijaksi, jonka tehtävänä on auttaa muita, jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan. Peter elää ja hengittää valmentavaa johtamista. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään paremman itsensä ja sitä kautta itsensä parempana johtajana.

Erityisosaamisalueet:

  • valmentava johtaminen
  • sisäinen motivaatio
  • ihmisenä kasvaminen
  • matkailu- ja ravintola-ala
+358 40 075 5845 peter.jung@filosofianakatemia.fi Twitter LinkedIn

Artikkelit

Viisi työelämän asennehäiriötä

Vuoden viimeisessä blogissa Peter Jung kannustaa ottamaan aikaa rohkealle ja rehelliselle itsereflektiolle. Jung antaa jälkiviisastelun tueksi myös konkreettisia apuvälineitä, joita lempeästi tarkastelemalla alkavaan vuoteen on mahdollista asennoitua kestävämmällä, hallitummalla, kiireettömämmällä ja rakkaudellisemmalla asenteella.

Huomioita matkaltani

Valmentajamme Peter Jung inspiroituu syyssateista ja muistuttaa siitä, että kovassakin työkiireessä on tärkeää antaa itselleen aikaa ja tilaa vaikuttua keskusteluista, inspiroivista kollegoista ja ennenkaikkea hiljaisesta vuorovaikutuksesta, jota Jung nimittää runollisesti kosmiseksi ajatuspölyksi.

Kolme etäjohtamisen elinehtoa

Mitä laadukas esimiestyö vaatii tekijältään etätyön muodoissa, suurten muutosten ja myllerrysten keskellä? Valmentaja, johtamistaidon asiantuntija, Peter Jung, esittelee etäjohtajuuden kulmakiviä kuvaavan mallin, joka kertoo seikkaperäisesti, mitä hyvässä etäjohtamisessa on erityisesti otettava huomioon.

Me tarvitsemme rauhan

Peter Jung kirjoittaa siitä, mistä rauha rakentuu, mihin me sitä tarvitsemme ja kuinka meidän on mahdollista se saavuttaa.

Kulttuurin luominen ei tule yhdessä eikä kahdessa yössä. Puhutaan vuosista ja puhutaan kärsivällisyydestä.

Mitä yhteistä on Suomen jalkapallomaajoukkueen voitolla ja menestyvän organisaation kulttuurilla? Jalkapallolle omistautunut valmentajamme Peter Jung kertoo.

Johtaminen ja oma aika blogi

Johtaja, ole rohkeasti itsekäs

Peter Jung

Kaikki artikkelit

“Peter on armoitettu tarinankertoja ja esimiesvalmentaja, jonka läsnäolon lämmössä oma toiminta-avaruus laajenee.”

Karoliina Jarenko