Schibsted

Itsetuntemus ja vuorovaikutus-taidot tietotyössä

“Luottamuksen kulttuurin ja toimivan kommunikaation kehittäminen on ensisijaisen tärkeää modernissa tietotyössä. Uskomme, että kukoistavaa yrityskulttuuria ei ole ilman ihmisten vahvaa itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja. Näiden kyvykkyyksien kehittäminen oli yksi yrityksemme tavoitteista vuonna 2018. 

Filosofian Akatemia piti meille kolme valmennusta. Ensimmäinen valmennus pidettiin koko henkilöstölle. Käsittelimme psykologisesti turvallisen, avoimen ilmapiirin tukemista ja paikansimme, missä kehityskohdat Torilla sijaitsevat tällä hetkellä. Kaksi muuta päivää oli suunnattu esimiehille ja johdolle. Näissä valmennuksissa menimme syvemmälle henkilökohtaisiin tunnetaitoihin ja harjoittelimme käytännössä vaikuttavaa kommunikaatiota.

Valmennukset antoivat meille todella paljon ja saimme osallistujilta loistavaa palautetta. Suosittelemme Iida Mäkikallion valmennuksia lämpimästi yrityksille, jotka etsivät valmentajaa luottamuksen ja psykologisen turvan tukemiseen, henkilöstön itsetuntemuksen lisäämiseen sekä tunne-ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhömme ja jatkoimme valmennuksia myös vuonna 2019.”

Olemme jatkaneet yhteistyötä myös vuosina 2020 ja 2021 mm. teemoista fasilitointitaidot, yhteisöllinen ja sujuva etätyö. 

Haluatko kuulla tarkemmin tästä tai vastaavista hankkeistamme? Ota yhteyttä Merjaan.

Lue myös

Satasote

Esihenkilöiden ja henkilöstön koulutuskokonaisuus

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

Kulttuurinmuutos 3500 työntekijän organisaatiossa

Ajankohtaista Filosofian Akatemiassa

Tietoa Filosofian Akatemian tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lataa Ajatustyön suunta -selvitys

Itseohjautuvuus - draivi - kokeilu

Filosofian Akatemia on valmennus-, konsultointi- ja tutkimusyritys, joka muotoilee parempia työyhteisöjä.