Barona Group

Sisäisen motivaation johtaminen – jatkuva esimiesvalmennus

Filosofian Akatemia on toiminut Barona Groupin esimiesvalmennuskumppanina vuodesta 2016 lähtien. Yhteistyön tavoitteena on uudenlainen johtamisfilosofia, joka ohjaa sisäisesti motivoivaan ja rohkeaan esimiestyöhön. Tällä pyritään vastaamaan entistä paremmin voimakkaasti kasvavan konsernin haasteita sekä toimialan tulevia muutoksia.

Uudenlainen esimiestyö tarkoittaa esimiesten rohkeutta ajatella isosti sekä uskallusta vaatia ihmisiltä omistautumista ja itsensä toteuttamista työssä. Rohkeutta puhua vaikeistakin asioista ja luoda turvallinen ilmapiiri, jossa ihmiset uskaltavat ylittää itsensä. Lisäksi valmennusten tavoitteena on yhtenäistää ajattelua ja johtamista Barona Groupin sisällä.

Valmennusten perustana toimii sisäisen motivaation viitekehyksen lisäksi Baronan oma, parasta mahdollista työyhteisöä kuvaava sarja teesejä. Yhteisen ajattelun ja dialogin seurauksena on syntynyt sisäisen motivaation ja valmentavan johtamisen valmennuskokonaisuus nimeltä Rohkeiden yritysten esimiesvalmennus. Valmennus koostuu alkutilaisuudesta, kolmesta lähipäivästä sekä “jälkilöylyistä” eli päätöstilaisuudesta, ja kokonaisuus kestää kahdeksan kuukautta.

Valmennuksen on käynyt vuosina 2016-2020 läpi kuusi esimiesryhmää, ja seitsemäs on tällä hetkellä käynnissä. Erään ryhmän tunnelmia päätöstilaisuudesta voi katsoa alla olevalta videolta. Valmennuksen tuloksena Filosofian Akatemia tuottaa osallistujille teesikirjat, joihin kootaan valmennuksen aikana kirkastetut baronalaisen esimiestyön teesit.

Haluatko kuulla tarkemmin tästä tai vastaavista hankkeistamme? Ota yhteyttä Merjaan.

Lue myös

Clear Channel

Draivin vahvistaminen omaa työtä kehittämällä

PostNord

Asiakaskokemuksen parantaminen ja työtapojen tehostaminen kokeilemalla kehittäen

Ajankohtaista Filosofian Akatemiassa

Tietoa Filosofian Akatemian tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lataa Ajatustyön suunta -selvitys

Itseohjautuvuus - draivi - kokeilu

Filosofian Akatemia on valmennus-, konsultointi- ja tutkimusyritys, joka muotoilee parempia työyhteisöjä.